Historien om Greta: Du er ikke for lille til at gøre noget stort (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Valentina Camerini

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772185828
Udgave: 1. (23-09-2019)
Oplag: 1. (23-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 104
Originaltitel: La storia de Greta - Non sei troppo piccolo per fare cose grandi
Omslagsgrafiker: Anne Koch Rasmussen
Omslagsillustrator: Veronica “Veci” Carratello
Oversætter: Thorvald Lygum
Illustrator: Veronica “Veci” Carratello
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Der eksisterer et forfærdeligt behov, og ingen behandler den som en krise. Mens de, som leder landene, opfører sig umodent, må vi vågne op og forsøge at ændre situationen.       


Uddrag af bogen 

For en morgen at være i slutningen af den stockholmske sommer var den 20. august 2018 ekstremt varm, og hvis man lyttede til, hvad der blev sagt i fjernsynet, havde temperaturen gennem de seneste måneder nærmest været kogende, måske også på grund af de talrige brande, som havde hærget hele Sverige. Den dag startede den dengang femtenårige Greta Thunberg sin demonstration foran den svenske rigsdag med beskeden om, at der ikke længere var tid til at vente, og politikerne måtte derfor gøre noget for at redde miljøet.     

Det er den første ”Fredag For Fremtiden” i historien.     

Forbered jer på at læse en fortælling, som bygger på håb, mod og handlekraft. Det er den virkelige historie om Greta Thunberg, men også om masser af andre piger og drenge i hele verden, som er villige til at kæmpe mod den manglende interesse hos politikerne. De kæmper i håbet om en bedre fremtid, og fordi: ”Ingen er for små til at gøre en forskel”.         


Om Greta Thunberg

Greta Thunberg, født i 2003, er en svensk miljøaktivist, som kæmper mod den globale opvarmning og forurening. I august 2018 pjækker hun fra skolen for at demonstrere foran den svenske rigsdag og dermed tvinge politikerne til at tage forholdsregler mod den globale opvarmning. Hendes initiativ går langt ud over den svenske grænse, og hun inspirerer unge i hele verden. Greta har deltaget i vigtige konferencer om klimaet, og ikke kun har hun talt under COP24, men også under det økonomiske forum i Davos. Hun er kandidat til Nobels Fredspris i 2019, og hun stopper ikke med at kæmpe for at redde planeten.

Anmeldelser (0)