Nedsat pris! Hjem efter mit hjerte Forstør
Kategorier / sektioner:

Hjem efter mit hjerte (Bog, Indbundet)

Af: Anne Fabricius-Bjerre

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 173
Dato for udgivelse: 3-5-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788702083415
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Imperiet
Fotograf: Andreas Mikkel Hansen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Anne Fabricius-Bjerre har altid ment, at smukke omgivelser giver glade mennesker. Hun går ikke ind for, at vi skal bo pænt og ensrettet. Nej, vi skal slå håret ud og sætte vores personlige præg med ting, der både kan være skrå og skæve. Et hjem skal afspejle de mennesker, der bor i det - deres historie og behov. Et hjem skal være et sted, som inspirerer og skaber glæde.
I denne smukke billedbog har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige boliger af vidt forskellig stil - med udgangspunkt i sin egen familie, sine venner samt de kunder, hun selv har været med til at indrette for i forbindelse med sin forretning Basalt, der sælger skønne antikviteter og moderne design. Boligerne er gennemfotograferet af Andreas Mikkel Hansen og præsenteres i en række små, enkle historier. Vi hører om hjemmene og de mennesker, der bor i dem, og om deres overvejelser med hensyn til valg af hjem og stil. Det er boliger på alle niveauer, fra det helt enkle fiskerhus til den overdådige villa, med forskellig smag og indretning, men alle nogle, som er udvalgt, fordi de er spændende og anderledes. 
Anne Fabricius-Bjerre er tidligere direktør for Dagmar Teatret, hvor hun igennem 20 år stod for indkøb af film. I dag indehaver af indretningsbutikken Basalt i Store Strandstræde i København. Basalt udfører indretningsopgaver for både private og virksomheder og tilbyder rådgivning vedr. møblering, belysning, farvevalg m.m.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hjem efter mit hjerte

Hjem efter mit hjerte