Hjem til jul Forstør
Kategorier / sektioner:

Hjem til jul (Bog, Hæftet)

Af: Joanna Bolouri

Forlag: Palatium Books
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 338
Dato for udgivelse: 19-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Lea Thume
ISBN-13: 9788793544918
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Grid, Silvana Nikolic
Originaltitel: The Most Wonderful Time of the Year
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
331,90 kr
epub
137,50 kr
zip_mp3
137,50 kr

331,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En morsom og hjertevarm romantisk komedie at varme sig på i julen. 
38-årige Emily har et godt job, fantastiske venner og som det vigtigste en vidunderlig lejlighed. Den er præcis 611 km væk fra hendes skøre og fordømmende familie, der blander sig i alt. Faktisk er det eneste, der kan sættes en finger på i Emilys liv, hendes nogle og 20-årige nabo Evan og hans hang til at flirte, høre høj musik og dyrke endnu mere højlydt sex … men han er ikke til mere besvær, end hun kan klare. 
Emilys kæreste Robert går det også rigtig godt med. Faktisk så godt, at Emily i år håber, at han vil tage med hjem til jul for at møde familien. Endelig slipper hun for at være centrum for fem dages ydmygende og nysgerrig udspørgen fra sine forældre og to yngre (gifte) søskende. 
Men da det går galt med Robert ugen før jul, er Emily til rotterne. Hvordan i alverden skal hun nu klare at tage hjem til jul? Hun allierer sig med festaben Evan (i bytte får han en måneds husleje og brugsret til hendes cabriolet), for Emily har sat sig for, at Robert skal med hjem til jul ligegyldigt hvad, også selvom han ikke er den rigtige Robert …Den prisvindende bestseller ”Farvel til Caribien?” byder på endnu mere romantik, spænding og morsomheder, når ”Det der ikke slår dig ihjel”-serien fortsætter med endnu et stormfuldt eventyr. Serien har vundet et hav af priser blandt andet: 2014 Amazon Breakthrough Novel Award, Romance, Quarter-finalist 2011 Winner of the Houston Writers Guild Mainstream Novel Contest 2010 Winner of the Writers League of Texas Romance Contest.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hjem til jul

Hjem til jul