Nedsat pris! Hjem: en roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Hjem: en roman (Bog, Hæftet)

Af: Sara Linderoth Bouchet

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 301
Dato for udgivelse: 2-12-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788702232097
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mikkel Henssel
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hjem er en roman om en families flugt, tvivl og frygt - en fortælling om at miste sine rødder, sit hjem og sit hjemland. Men det er også en roman om stærke familiebånd, om at skabe en ny tilværelse, om at høre til, finde ro og overkomme rodløsheden.
Som voksen ser Aron tilbage på sin barndom og opvækst. Han flygter som dreng med sin familie fra Damaskus i Syrien, og efter en turbulent rejse ender de i Solhaverne, et kommunalt boligbyggeri i en større dansk industriby. Et tæt befolket sted hvor man bor, men hvor det er svært at leve; hvor selv drømmene forekommer håbløse, hvor alle kender hinandens ulykke, men ingen taler højt om volden, misbruget eller den voksende kriminalitet.
Her dukker pigen Bea op som Arons redning og ven, som et vildt, mystisk og forvirrende bekendtskab. Bea er både hårdkogt, hæmningsløs og sårbar, og hun bliver genstand for Arons betingelsesløse betagelse.

 

Sara Linderoth Bouchet (f. 1980) er fransk-dansk. Hun er kandidat i Litteraturhistorie fra Aarhus Universitet med Studier i kulturel identitet fra The University of St. Andrews, Skotland. Hun har arbejdet med kommunikation i politiet og som professionel danser og underviser i USA. I dag er hun leder af Johannes V. Jensen Museet i Farsø.
Hjem er Sara Linderoth Bouchets debutroman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hjem: en roman

Hjem: en roman