Hjem Forstør
Kategorier / sektioner:

Hjem (Bog, Indbundet)

Af: Julie Kibler

Forlag: Politiken
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 366
Dato for udgivelse: 27-5-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
ISBN-13: 9788740004779
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsdesign: Stoltzedesign
Originaltitel: Calling Me Home
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
100,00 kr
epub
68,75 kr
zip_mp3
68,75 kr

100,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

89-årige Isabelle beder sin frisør Dorrie om en tjeneste. Og det er en stor tjeneste; hun vil gerne have, at Dorrie dagen efter kører hende den lange vej fra Texas til Cincinnati til en begravelse. Ikke et ord om, hvem der skal begraves, og hvorfor det er så vigtigt at nå frem.

Dorrie, som er en ung og enlig sort mor, har sit eget at slås med og tøver med at sige ja til den lange køretur. Hendes nysgerrighed efter at få afdækket noget af den gamle dames gådefulde fortid får dog overtaget. De to kvinder ved ikke, at den lange rejse kommer til at ændre deres liv for bestandigt. Gennem årene har Isabelle og Dorrie udviklet noget, som rækker langt udover blot et frisør/kunde-forhold. De er blevet veninder, men Dorrie forstår ikke helt, hvorfor Isabelle har udset sig netop hende.

På turen afslører Isabelle, at hun som ganske ung i 1930'ernes Kentucky blev dybt forelsket i familiens sorte husholderskes søn. I en tid, hvor det var umuligt at være et blandet par, og i en by, hvor sorte ikke var tilladt efter mørkets frembrud. Historien om det forbudte kærlighedsforhold og dets tragiske konsekvenser gør det klart, at de to kvinder styrer lige mod en begivenhed af allerhøjeste vigtighed, og Isabelles fortælling om sit livs første og største kærlighed er måske netop, hvad Dorrie behøver for at finde sin vej i livet.

Om forfatteren:
Julie Kibler begyndte at skrive Hjem efter at have snuset lidt til sin egen familiehistorie. Hendes bedstemor var forelsket i en ung sort mand i en tid og på et sted, som umuliggjorde kærlighedsforholdet. Hun bor i Arlington, Texas med sin familie. Hjem er hendes debutroman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hjem

Hjem

Kunder, der købte denne vare, købte også