Hjemfærd
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Hjemfærd (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Yaa Gyasi

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711555231
Udgave: 1. (27-09-2016)
Oplag: 1. (27-09-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 368
Originaltitel: Homegoing
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
100,00 kr
131,10 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En medrivende roman om race, arv, kærlighed og tid. Yaa Gyasi debuterer med en gribende fortælling om slaveriets konsekvenser i løbet af 300 år, over tre kontinenter og syv generationer.

De to halvsøstre Effia og Esi vokser op i 1700-tallets Ghana uden at kende hinanden. Effia bliver giftet bort til en britisk kolonisator og lever et ubekymret liv på Cape Coast Castle, kan sende sine børn til udlandet for at få en uddannelse, så de kan vende tilbage og arbejde for det engelske imperium på Guldkysten.

Esi bliver taget til fange af de hvide kolonimagter og sidder i fangekælderen under Effias slot, indtil hun bliver skibet til USA som slave. Hendes efterkommere pukler i Alabamas bomuldsplantager, bryder kul i Mississippis miner og flygter fra Sydstaterne og slår sig ned i det 20. århundredes Harlem.

I USA og Ghana stiger og falder velstanden fra forælder til barn, kærligheden kommer og går, og karakterernes tillid til den hvide mand vakler.

"Gyasis fantastiske debut giver et uforglemmeligt og pageturning syn på Ghana og Amerikas historie." - Publisher?s Weekly

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hjemfærd

Hjemfærd