Nedsat pris! Hjemme - ude
Kategorier / sektioner:

Hjemme - ude (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Fredrik Ekelund

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711441213
Udgave: 1. (06-11-2015)
Oplag: 1. (06-11-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 596
Originaltitel: Hjemme - borte
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Karl Ove Knausgård sidder hjemme i Skåne med kone, fire små børn og en hund. Han ser fodbold på tv og falder i søvn foran skærmen. Han foretrækker 0-0-kampe, cigaretter, kaffe og Argentina.
Fredrik Ekelund er ude, han er i Brasilien, hvor han spiller fodbold på stranden og ser kampene live sammen med andre. Fredrik elsker kampe, der ender 4-3 og hold, der spiller elegant fodbold. Han foretrækker caipirinha og Brasilien.
HJEMME - UDE er en fodboldbog ud over det sædvanlige. De to forfattere bruger VM i Brasilien og fodbolden som udgangspunkt for refleksioner omkring liv og død, kunst og politik, klasse og litteratur. Hvad vil det sige at være hjemme i en globaliseret verden?
Denne brevveksling giver læseren indblik i stort og småt og giver os historier fra to skabende forfattere, og vi kommer ind under huden på dem begge. Vi får indblik i deres forhold til deres samtid og om fodboldens plads i deres eget liv, betydningen spillet har for mennesker og spørgsmålet: Var VM 2014 det bedste VM i fodbold, der nogensinde er spillet?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hjemme - ude

Hjemme - ude