Nedsat pris! Hjemmerørt: Om at bebo sit liv
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Hjemmerørt: Om at bebo sit liv (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Hanne Jul Jakobsen

Forlag: Eksistensen
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741005935
Udgave: 1. (04-10-2019)
Oplag: 1. (04-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 150
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
174,40 kr
104,20 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Man kan købe en bolig, men ikke et hjem. Forfatteren giver en personlig og erfaringsnær analyse af hvad der gør et hjem til et hjem.
Medierne flyder over af programmer om hjemmet. Vi elsker at se boliger. Med mennesker. Uden mennesker. Boliger, der bygges om på 3 dage. Folk der ikke har råd til deres bolig. Og folk der kan købe præcis den bolig, de har lyst til.
Litteraturen og eventyret har også hjemmet som omdrejningspunkt. I disse år trives hjemstavnsromanen, vi og digterne er optaget af, hvad vi er rundet af, og hvad hjem betyder for det at være menneske. Man kan være fuld af hjemve i sin egen stue, og man kan føle sig hjemme i forbifarten på den anden side af jorden. Hvor kommer hjemhedsfølelsen fra? Hvad skal der til for at føle sig hjemme? Hanne Jul Jakobsen er gået på opdagelse i forestillingerne om hjem, erfaringerne af hjem og længslen efter at høre hjemme et sted. Bogen er hjemmerørt som en god mayo, og i sin søgen henter hun lidt forskelligt ned fra den teologiske og antropologiske hylde. Det hele er rørt sammen på en fond af personlige erfaringer, bibelske referencer, litterære smagsforstærkere og et skvæt af hendes hjemmesyltede ordforråd. 
Pressen skriver:
Bogen er skrevet til alle dem - alle os - der står midt i livet og bokser med tanken om, hvem vi er, hvor vi kommer fra, hvad vi skal her, og hvad der gør livet meningsfyldt.
- Aarhus Stiftstidende
Man kan sige om denne bog: Den er hjemme!
- Udfordringen

Anmeldelser (0)