Nedsat pris! Hjernen og  læring
Kategorier / sektioner:

Hjernen og læring (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ole Lauridsen

Forlag: Akademisk Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788750044703
Udgave: 1. (21-03-2016)
Oplag: 1. (21-03-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 240
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hjernen og læring af Ole Lauridsen bygger på de seneste 15-20 års forskningsresultater i spændingsfeltet mellem neurovidenskab, psykologi og pædagogik. På baggrund af denne viden om, hvordan hjernen arbejder, får læseren praktiske redskaber til at planlægge undervisning og egen læring så effektivt som muligt.

Del I giver læseren en overskuelig introduktion til de dele af hjernens anatomi, der er vigtige i forbindelse med læring, og det bliver vist, hvordan hjernen omsætter sanseindtryk til viden.
I del II får læseren indsigt i 26 forhold, der har indflydelse på læringsprocesser, for eksempel hjernens plasticitet, følelser, metarefleksion, feedback og motivation. Hvert forhold bliver beskrevet ud fra dets betydning for underviserens tilrettelægning af undervisningen og for den studerendes udbytte af undervisningen.

Hjernen og læring henvender sig til undervisere og studerende på videregående uddannelser på professionshøjskoler og universiteter og kan også bruges af lærere på gymnasier og andre ungdomsuddannelser.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hjernen og  læring

Hjernen og læring