Nedsat pris! Hjertesorg: En fortælling om at være til
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Hjertesorg: En fortælling om at være til (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Anna Mejlhede

Forlag: Akademisk Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788750053323
Udgave: 1. (02-09-2019)
Oplag: 1. (02-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 200
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
238,50 kr
262,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"De største begivenheder i vores liv er kun sjældent forbundet med det, som er let. Tværtimod ligger livets dybe glæde ofte i alt det, som også kan være svært og tungt at bære." - citat fra bogen.

Hjertesorg rammer os ikke kun, når et menneske, vi holder af, forlader os eller dør fra os. Hjertesorgen er ikke kun forbundet med den romantiske kærlighed, men er et grundvilkår, der følger os hele livet - på godt og ondt.

Med udgangspunkt i et væld af eksempler fra både litterære og religiøse tekster samt episoder fra sit eget liv beskriver sognepræst Anna Mejlhede, hvordan og hvornår hjertesorgen rammer os: når vi føler os svigtede; når ensomheden rammer os; når vi føler, at vi er forkerte eller ligefrem mister os selv. Med andre ord: Når vores sårbarhed og skrøbelighed står allermest tydeligt for os.

Både som præst og som menneske undersøger Anna Mejlhede, hvordan hjertesorgen giver os en større forståelse af livet og af os selv - og hvordan den største sorg på paradoksal vis også er uløseligt forbundet med den største glæde.

Anmeldelser (0)