Nedsat pris! Hjertet brast i toner: med H.C. Andersen i operaen
Kategorier / sektioner:

Hjertet brast i toner: med H.C. Andersen i operaen (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Henrik Engelbrecht

Forlag: henrikengelbrecht.dk
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 484
Dato for udgivelse: 2-4-2019
Udgivelse: 2019.
ISBN-13: 9788797030615
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk

Levering: 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

H.C. Andersen går i operaen over det meste af Europa. Han oplever 1800–tallets megastjerner som Maria Malibran, Giulia Grisi og Jenny Lind, de splinternye operaer af Meyerbeer, Verdi og Wagner, og han skriver hjem om den vilde oplevelse af at sidde i de enorme operahuse i Napoli, Wien og Paris.
Tag med H.C. Andersen i operaen. Vær med helt fra begyndelsen, da han selv som teenager drømmer om en stor sangerkarriere og synger i koret på Det Kongelige Teater – og oplev ham arbejde på de mange operatekster, han forsøger sig med, da han bliver fyret som sanger. Henrik Engelbrecht er guide på en levende tur tilbage til Danmarks og Europas operaverden af i går ved hjælp af Andersens egne dagbøger, rejsebreve og operatekster. 

---

Henrik Engelbrecht er operaekspert og musikformidler. Han har tidligere arbejdet som operaredaktør på DR P2, som operadramaturg på Det Kongelige Teater og som musikchef i Tivoli. Nu formidler han opera og klassisk musik som forfatter, podcastproducent, underviser og foredragsholder, og arbejder desuden som kunstnerisk rådgiver og kurator for museer, operahuse og festivaler, bl. a. Teatermuseet i Hofteatret, Det Kongelige Teater og Tivoli.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hjertet brast i toner: med H.C. Andersen i operaen

Hjertet brast i toner: med H.C. Andersen i operaen