Nedsat pris! Hjertets måner Forstør
Kategorier / sektioner:

Hjertets måner (Bog, Hæftet)

Af: Hugo Thomasen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 137
Dato for udgivelse: 11-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Nichlas Jacobsen
ISBN-13: 9788793328327
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Therese Buch-Andersen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Forventes at udkomme i uge 20

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
113,25 kr
epub
56,70 kr

113,25 kr

-24.5%

Vejl. pris: 150,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Et skoleskift betyder, at den unge Adam stilles over for en række nye udfordringer. Den trygge barndom i det nære forstadsmiljø er fortid. Et helt nyt liv med nye kammerater og nye måder at gøre tingene på venter forude. Og Adam skal prøve at finde sig selv i alt det nye. Han er i den tilsyneladende lykkelige situation, at to af pigerne fra den nye klasse vil være kærester med ham. Hvem skal han vælge? Den smukke, men dominerende Ida Maria? Eller den mere blide og dybe Anne?
En episode for en del år siden får en afgørende indflydelse på Adams fremtid, og han må gøre op med sig selv, hvor meget hans løfte betyder, når det kommer i konflikt med hans fremtidsdrømme.
Uddrag af bogen
Så drejede hun også Adams stol. For første gang kunne han se hjælpeløshed i hendes øjne. Og faktisk gjorde det ham glad. Hun viste tegn på menneskelighed, og det gav ham styrke. Han følte, at det var hans tur til at tage initiativet. Og han havde lyst til det. Langsomt trak han hende ind til sig, lagde sine hænder på hendes lår og hofter og førte dem videre op forbi hendes bryster, som han kun lige strejfede, inden han kyssede hende rigtigt og længe. Hans knæ skælvede, og det irriterede ham. Bare hun ikke mærkede det, tænkte han.
Om forfatteren
Hugo Thomasen (f. 1948) er opvokset i Brøndby. Han er læreruddannet og har arbejdet som lærer en kort periode i københavnsområdet og senere en del år i Hjørring. Hjertets måner er hans første roman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hjertets måner

Hjertets måner