Nedsat pris! Høg over høg på Skagen Badehotel Forstør
Kategorier / sektioner:

Høg over høg på Skagen Badehotel (Bog, Hæftet)

Af: Bent Hardervig

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
Dato for udgivelse: 26-6-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771904826
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Anett Paróczai
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
142,70 kr
epub
67,40 kr

142,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 189,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bag den hvide, filigranagtige facade på Skagen Badehotel, yderst på Grenen, leves det fashionable liv. I det fjerne buldrer 1. verdenskrig med dens kanoner og rædsler, men hvorfor beskæftige sig med noget, man alligevel ingen indflydelse har på? Man spadserer, konverserer, letter på stråhattene og afleverer elegante komplimenter - det er så overmåde trygt, man er blandt sine egne. Men er man? Man ser pludselig op - man mere anede end så en kold skygge! Nå, det var sikkert ingenting - damerne slår de smukke, hvide parasoller op og spadserer ned til stranden.         
Uddrag af bogen  
"Åh Gud." Luften var ganske gået af den før så opstemte hoteldirek­tør. "Hvem er de farligste? Bolsjevikkerne, syndikalisterne eller anar­kisterne?" Igen trak van Wiek på skuldrene: "Bolsjevikkerne vil skære halsen over på tsaren og indføre en socialistisk stat, og syndikalisterne vil sprænge kejseren i småstumper. Og anar­kisterne vil simpelthen nedlægge al lov og orden!" "Det kan de da ikke," prote­sterede Jantzen: "I vor civiliserede tid! Vi skriver da 1916!" "Det drejer sig om fanatikere," svarede van Wiek, "fanatikere, der både truer livet i laksko og i hjemmesko!"           
Om forfatteren
At forbinde forfatteren Bent Hardervig med en krimi vil umiddelbart forekomme usædvanligt, da han mest er kendt for sine fornøjelige og rigt illustrerede bøger om det charmerende ferieliv og de kuriøse badehoteller for mere end 100 år siden. Men her bruger han bevidst den tilsyneladende idyl i kontrasten mellem datidens troskyldige og pittoreske high life på Danmarks berømteste badehotel og den truende terrorisme under 1. verdenskrig. Skildret med et "gakket" persongalleri, der kunne være en TV-serie værdig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Høg over høg på Skagen Badehotel

Høg over høg på Skagen Badehotel