Nedsat pris! Højt Spil
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Højt Spil (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Rune Stefansson

Forlag: Byens Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792999696
Udgivelsesdato: 18-11-2016
Oplagsdato: 18-11-2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 275
Omslagsgrafiker: Sara Brasse
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
230,20 kr
176,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En islandsk fodboldspiller bliver slået ihjel i Roskilde. En berømt fodboldleder dør på sin landejendom syd for München. Privatopdager Marcelo Krankl og hans makker, Toni Toro, hyres først af FC Roskilde, derefter af FC Bayern München. Begge steder er der mistanke om matchfixing.


Fodbolden på globalt plan – fra små ligaer til de bedste hold i verden – er truet af syndikater fra Asien. I Bayern München sætter direktionen sig til modværge. De spiller højt spil. Og de skarpe kinesiske flækkeknive kløver.


Højt spil er en bloddryppende krimi om et omsiggribende problemkompleks i den globale sport: bestikkelse, trusler, vold og manipulation af resultater. Samtidig er bogen et intenst drama om, hvor langt mennesker vil gå for at ændre deres omdømme. En velfortalt roman om fodbold, lidenskab og kærlighed.


Marcelo Krankl er en kompromisløs, dameglad dansk-chilensk privatopdager. I Marcelo Krankl-serien er hidtil udkommet tre bind: BlockbusterBaby Rasta og Den sidste olie. Seriens stærkt roste bøger kan læses uafhængigt af hinanden.


Se mere på Krankl.dk.

Anmeldelser (0)