Nedsat pris! Hør, hør, hør Mozarts Don Juan Forstør
Kategorier / sektioner:

Hør, hør, hør Mozarts Don Juan (Bog, Hæftet)

Forlag: Søren Kierkegaard Kulturproduktion - i kommission hos Underskove
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Søren Kierkegaard Kulturproduktion
Sideantal: 181
Dato for udgivelse: 4-8-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Medforfattere: Søren Kierkegaard, Jens Staubrand
ISBN-13: 9788792510013
Produkt type: Bog
Forord: Jens Staubrand
Ophavsangivelse: Søren Kierkegaard, Jens Staubrand
Originaltitel: De umiddelbare erotiske stadier eller det musikalsk-erotiske
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

129,30 kr

-23.5%

Vejl. pris: 169,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse


Hør, hør, hør Mozarts Don Juan
er en af verdenslitteraturens perler. Det berømte litterær-filosofiske essay er ikke kun et must for opera- og musikelskere, men også litteratur- og kultur interesserede vil henrives af Søren Kierkegaards essay om den charmerende og elskede forfører fra Mozarts opera Don Juan.
Det er det kendte Kierkegaard-citat »Hør, hør, hør Mozarts Don Juan«, der har lagt navn til essayet, hvis originaltitel er De umiddelbare erotiske stadier eller det musikalsk-erotiske, fra førstedelen af Søren Kierkegaards (1813 - 1855) hovedværk ´Enten-Eller´ (1843). I sin analyse af Mozarts Don Juan, som udtryk for det umiddelbare erotiske, inddrager Kierkegaard to andre af Mozarts operafigurer, nemlig Cherubino fra Figaros Bryllup og Papageno fra Tryllefløjten. Filosoffen Jens Staubrand har skrevet en indledning til Hør, hør, hør Mozarts Don Juan, der er gennemredigeret og meget nænsomt bearbejdet til nudansk. 

Jens Staubrand, filosof, har skrevet om Kierkegaard og opera, redigeret tekster til en række Søren Kierkegaard-musikværker, har produceret Cd´erne Søren Kierkegaard Set to Music, ´Forførerens Dagbog´ med musik af Sofia Gubaidulina, samt den græsksprogede ´Forførerens Dagbog´ med musik af Mozart. Jens Staubrand har dramatiseret, produceret og instrueret Søren Kierkegaard og Regine Olsens kærlighedshistorie til brug for musikledsagede oplæsninger, og dramatiseret, produceret og instrueret musikledsagede Søren Kierkegaard oplæsningsforestillinger med Søren Kierkegaards ´Forførerens Dagbog i Danmark´ og en række europæiske lande. Endvidere har han, udover Hør, hør, hør Mozarts Don Juan, udgivet værkerne ´Johannes Forførerens Dagbog´, og ´I vinen er sandhed´.
»Målet er at få flere til at få øjnene op for Kierkegaard, så det er i formidlingsøjeblikket, der skal gøres opmærksom på letlæsnings-udgaven . Teksten er brudt op i mindre afsnit, så den ser mere overskuelig ud.«
- Lektør Flemming Faarup, Materialevurderingen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hør, hør, hør Mozarts Don Juan

Hør, hør, hør Mozarts Don Juan