Nedsat pris! Høst Forstør
Kategorier / sektioner:

Høst (Bog, Hardback)

Af: Camilla Plum

Forlag: Turbine Forlaget
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 340
Dato for udgivelse: 6-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740650914
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1-2 hverdage

1 Enhed

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sensommerens høstperiode har i alle tider været fejret som en stor fest, som kulminationen på forårets og sommerens arbejde i haven og marken. Det er også på denne tid af året, den vilde natur er et overdådigt spisekammer, hvor man kan samle og sanke lækkerier til efteråret og vinteren. Boderne på det lokale grønttorv bugner, og det er nu, der skal høstes, sankes og købes de lækreste råvarer.
En festtid er det også på den tv-kendte Fuglebjerggaard, hvor Camilla Plum nu med bogen HØST åbner stalddøren og inviterer alle med indenfor til det der for hende er årets absolutte højdepunkt.
"På intet andet tidspunkt af året er sæsonen så overdådig som i efteråret. Det er den frodigste, mest farvemættede, og velsmagende årstid: Svampe i skoven, brombær i spandevis, æbler, vildt, artiskokker og nødder. Hyldebærrene hænger der endnu, rodfrugterne bugner, og der er stadig friske frilandssalater og krydderurter. Det er mad til festmiddage, og til hverdag, til at konservere på måder som bevarer det bedste i de råvarer man har samlet, købt, eller dyrket. Alting smager af sol," som Camilla Plum skriver i forordet til sin nye bog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Høst

Høst