Nedsat pris! Holistisk Opvækst Forstør

Holistisk Opvækst (Bog, Paperback)

Af: Ingelise Hallengren

Forlag: Livskilden
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 181
Dato for udgivelse: 30-5-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788791003585
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
250,55 kr
pdf
176,00 kr

250,55 kr

-13%

Vejl. pris: 288,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ingelise Hallengrens debutbog er udsprunget af hendes store kendskab til børn og unge igennem et mangeårigt virke som lærer og leder af Livets Skole, som hun tog initiativ til at etablere i 2001.
Bogen indeholder stor viden om børn og børns opvækst, og den viser nye veje at gå. Den anviser forskellige øvelser for krop, sind og ånd, som er en vigtig del af denne nye form for holistisk undervisning.
Nogle af de holistiske aspekter, som beskrives i denne meget nytænkende og visionære bog, er, at børnene lærer at - udvikle selvindsigt og selvværd - mærke verden tillidsfuldt - erfare og anvende naturens helbredende kræfter - udvikle sig fysik, intellektuelt og sjæleligt - udfolde sig individuelt, globalt og kosmisk - udnytte syns-, høre-, smags- og lugtesans stadig bedre - erfare og anvende et roligt og klart sind - erfare og anvende hjertets energi - erfare og anvende sjælens styrke og at sanse nuet, sig selv og andre på helt nye måder.
Holistisk opvækst af Ingelise Hallengren henvender sig til alle forældre, pædagoger og lærere samt andre undervisere, som ønsker en holistisk tilgang til livet.
Bogen kan både læses som en vejviser til selvindsigt og som en undervisningsbog.
En bog fuld af overraskende bud på holistisk opvækst og udvikling for vores børn og unge, som vokser op i en mangfoldig og fragmenteret verden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Holistisk Opvækst

Holistisk Opvækst