Nedsat pris! Hollyland
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Hollyland (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Martin Dan Rasmussen

Forlag: Forlaget Valeta
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771571066
Udgave: 1. (02-09-2019)
Oplag: 1. (02-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 401
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
260,10 kr
123,60 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den berømte og berygtede showbusinessagent Vincent Benedict mødes med den unge forfatterinde Zoey Ramone, for at fortælle om sin stormfulde affære med kollegaen Graciella Cataleya.


I årene 2005-2015 i et pre-#metoo Hollywood, huserede Vincent under kælenavnet, The Wolf, hvor han ikke bare sikrede deals til sine klienter gennem suspekte metoder, men også får deres problemer til at forsvinde, uanset om der er tale om mord, sexskandaler, stofmisbrug eller værre.


Mens The Wolfs vilde eventyr, hvor klienters liv enten blev skabt og ødelagt, og som til tider henlagde det meste af Hollyland i kaos, udadtil handlede om at komme til tops i en branche, hvor konkurrencen er nådesløs, så handlede det for Vincent ligeså meget om at vinde kollegaen, Graciella Cataleyas, hjerte.


For Vincent er Graciella mere end en kvinde. Hun er en gudinde, hans livs kærlighed og også hans største rival.  De forsøgte ikke bare at ødelægge hinandens og den anden klienters liv i bestræbelser på at overgå den anden og nå til tops i branchen, men var også erotisk besat af hinanden. En usund og destruktiv besættelse for dem begge.
Skrevet om forfatterens første roman “KBH Noir”:


“Alt i alt en særdeles lovede debut, og romanen anbefales til læsere, som ynder den mere barske og hårdkogte krimi.”

Litteratursiden


“Et København i et Danmark, der harværet gennem en slags revolte, og hvor lovene og moralen ikke længere er, hvad de var. En tilstand der er uhyggelig at tænke på. Men også en virkelighed, der ikke er svær at forestille sig, hvis man er ramt af paranoia og angst, der skabes af mediernes omtale af bandekrig og tilfældig vold.”

Politiken


Anmeldelser (0)