Nedsat pris! Homo Conexus: Netværksmennesket - historien om den nye forbruger, den nye medarbejder og nye venskaber i en tid under stor forandring Forstør
Kategorier / sektioner:

Homo Conexus: Netværksmennesket - historien om den nye forbruger, den nye medarbejder og nye venskaber i en tid under stor forandring (Bog, Hæftet)

Af: Morten Bay

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 242
Dato for udgivelse: 19-8-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788702068788
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Rasmus Blæsbjerg
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

Mangler pt.

232,50 kr

-22.5%

Vejl. pris: 300,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fremtidens menneske er et netværksmenneske - homo conexus.
Hvis man er - sådan ca. - mere end 35 år, er der stor risiko for, at man ikke helt for alvor forstår, at fremtidens mennesker er helt anderledes end én selv. At måden at opfatte sig selv og verden på er forandret. At der allerede findes en ny type menneske, som overtager arbejds-pladserne, som er de nye kunder i butikkerne, og som stiller helt anderledes sociale krav til hinanden.
Morten Bay har skrevet en ny bog om fremtidens menneske, netværksmennesket: Homo Conexus. Det er en bog om, hvordan mennesket har taget et kvantespring i sin udvikling i en størrelsesorden, der ikke er set siden renæssancen.
Bay giver et tankevækkende og uundværligt signalement af, hvad udviklingen helt konkret betyder for vores identitetsdannelse, vores forbrugsmønster, for hvordan vi organiserer vores arbejdsliv, og hvordan vi omgås hinanden. Hvad end du skal markedsføre dit produkt til dem, rekruttere dem til din virksomhed, prøve at få dem til at læse dit blad eller se din tv-udsendelse, så rummer bogen uvurderlig viden om, hvordan du når Homo Conexus. Og hvad end du er læreren, der skal undervise dem, eller chefen, der skal forstå, hvad der motiverer dem (og det er ikke frynsegoder, som du kender dem i dag!), eller du ´bare´ er forælderen, der ikke forstår din teenager - vil denne velskrevne bog blive din nye Bibel.
Læs bogen for at finde ud af, hvad illusionen om, at noget er gratis, betyder for Homo Conexus, hvad »hva´ så«-sms´en har af funktion, og hvad ´convenience´ kommer til at betyde for fremtidens forbrugsmønster og salgsmåder.
Morten Bay er medieekspert og trendspotter, skriver bøger og holder foredrag om fremtidens medier og forbrugere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Homo Conexus: Netværksmennesket - historien om den nye forbruger, den nye medarbejder og nye venskaber i en tid under stor forandring

Homo Conexus: Netværksmennesket - historien om den nye forbruger, den nye medarbejder og nye venskaber i en tid under stor forandring