Nedsat pris! Hornbæk: Den Danske Riviera Forstør
Kategorier / sektioner:

Hornbæk: Den Danske Riviera (Bog, Indbundet)

Af: Helle Larsen

Forlag: Hornbæk Grafisk Media
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 212
Dato for udgivelse: 1-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788797037416
Produkt type: Bog
Fotograf: Josephine Larsen, Hans Henrik Tholstrup
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

218,25 kr

-27%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Byen som har det hele

Her er bogen om Hornbæk ved Den Danske Riviera. Bogen sætter fokus på flere af den kendte badebys interessante personligheder før og nu, dens spændende historie, idylliske bygninger og smukke natur - i fiskerlejet, ved stranden og i plantagen. Også badehoteller, restauranter, kunst og forretningsdrivende er til at blive klog på. For ikke at tale om den kultur og afslappede livsstil, som er så karakteristisk for byen og dens mennesker. Både de som bor her hele året og for sommergæsterne.

Hornbæk-bogens billeder er taget af fotograf Josephine Larsen, mens luftfotograf Hans Henrik Tholstrup har stået for billeder af sommerbyen og dens omegn set fra luften! Bogen er blevet til med hjælp fra velvillige sponsorer - uden dem var bogen om Hornbæk slet ikke udkommet. Flere privatpersoner har bidraget med viden, som har været helt nødvendig for tilblivelse og indhold. Ikke mindst Hornbækegnen, Forening & Arkiv og bysbørnene William Leedgaard og Anders Møller, har været behjælpelig med informationer fra lokalhistorien og udlån af historiske fotos i sort hvidt. Dertil kommer turistchef Olav Berntsen, der lige som Helsingør Leksikon har været til stor hjælp ved indsamling af stof til bogens mange kapitler.    

Det samlede indtryk af Hornbæk giver billedet af en by, som har bevaret sit særkende. Mange tråde trækker tilbage i tiden, men samtidig er Hornbæk et sted, som har udviklet sig i sin egen retning takket være kreative, innovative iværksættere på mange felter og niveauer. Forhåbentlig kan Hornbæk Bogen bidrage til at uddybe fortællingen om disse mennesker, byens forfædre og deres erhverv, bygningsværker, interesser, kultur og daglige liv blandt høj og lav.

God læselyst!  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hornbæk: Den Danske Riviera

Hornbæk: Den Danske Riviera