Nedsat pris! Hotel Intetsteds Forstør
Kategorier / sektioner:

Hotel Intetsteds (Bog, Hæftet)

Af: Ivana Bodrozic

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 213
Dato for udgivelse: 24-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Birgitte Grundtvig
ISBN-13: 9788779737464
Produkt type: Bog
Originaltitel: Hotel Nirgendwo
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Kroatisk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
228,75 kr
zip_mp3
74,25 kr

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hun er ni år gammel den sommer og skal for første gang rejse alene ud til havet uden sine forældre. Men ferien bliver i stedet begyndelsen på en endeløs flugt. Krigen er brudt ud, hendes hjemby Vukovar er belejret af serbiske enheder, og hendes far, som blev tilbage for at forsvare byen, forsvinder sporløst. Hun er stadig en stor pige på vej mod puberteten, der med ét står uden et anker i tilværelsen. På flugt med sin mor og bror - og uden far. Ingen ved, hvad der er blevet af ham. Er han dræbt? Lever han? Det bliver et liv i evig transit mellem midlertidige indkvarteringer og modvillige familiemedlemmer.
En form for stabilitet får den lille familie først, da de bliver indkvarteret i en gammel kadreskole, som nu er blevet til en flygtningelejr. Her i det triste Hotel Intetsteds bor hun de efterfølgende seks år med sin mor og sin bror på et lille værelse. Her kan de og stribe andre familier forsøge at indrette sig på næsten ingen plads. Alle de fordrevne har deres eget lille traume, men de lærer at leve med hinanden.
Hotel intetsteds er en roman om krig, om flugt og tilværelsen som flygtning set gennem en ung piges øjne, fuld af humor og lethed, uden falsk sentimentalitet.
Ivana Bodrozic, f. 1982 i Vukovar, er kroatisk forfatter. Bogen er hendes debut som romanforfatter og har modtaget flere litterære priser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hotel Intetsteds

Hotel Intetsteds