Nedsat pris! Hotel Royal: En skæbnefortælling
Kategorier / sektioner:

Hotel Royal: En skæbnefortælling (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Steen Johansen

Forlag: Eget forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793610866
Udgave: 1. (30-03-2019)
Oplag: 1. (30-03-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 160
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

For mange år siden var Marisa Cadena begyndt at se på de sociale og samfundsmæssige forhold i Mexico på en måde, som hun egentlig ikke skulle se dem på. Hun var født ind i en verden, hvor den mexicanske dagligdags problemer ikke eksisterede. Hun var fra fødslen sikret en sorgløs tilværelse uden sociale problemer i en verden, hvor alle, mænd som kvinder, har muligheden for at få et godt liv sikret ved penge og prestige. Det er vel at mærke på betingelse af aldrig at blive bevidst om, at denne sociale klasse med penge, privilegier og magt netop er årsag til uretfærdighed, udnyttelse og undertrykkelse af store grupper i samfundet.
Hendes første møde med ”et Mexico med en anden virkelighed” berørte hende dybt og gjorde et uudsletteligt indtryk på hende. Hun involverede sig i folkelige bevægelser og fandt efterhånden ud af, hvor hun kunne gøre noget sammen med de mennesker, der kæmpede for at ændre den virkelighed, de levede i. Hun kom i kontakt med mange mennesker fra forskellige sociale lag, lærte af dem, satte sig grundigt ind i den politiske virkelighed ikke kun i Mexico, men i høj grad også i nabolandene i Centralamerika. Hun rejste meget i området, og hendes oplevelser fik hende til at beslutte sig for at gå ind i kampen mod de undertrykkende regimer både i Mexico og i hele det Centralamerikanske område, men især i El Salvador.
Hun var helt på det rene med de mulige, meget fatale konsekvenser af sin beslutning, men hun kunne ikke gøre andet end at gå linen ud med alt, hvad det måtte indebære.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hotel Royal: En skæbnefortælling

Hotel Royal: En skæbnefortælling