Nedsat pris! Hovedregion Nordeuropa: hvad bliver, er og har Europa været Forstør
Kategorier / sektioner:

Hovedregion Nordeuropa: hvad bliver, er og har Europa været (Bog, Paperback)

Af: Hans Stengaard Jessen

Forlag: Frydenlund
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Dato for udgivelse: 5-7-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788778878588
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

173,15 kr

-13%

Vejl. pris: 199,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En debatskabende bog om Danmark og EU - og ikke mindst om det manglende fokus på regionalt og lokalt særpræg. Bogen er særlig aktuel, når samtalen falder på Udkantsdanmark. 
Med Lissabon-traktaten er EU for alvor blevet et fredeligere Europa. Men prisen har været høj; det er sket med øget centralisering, undertrykkelse og favorisering til følge. I Hovedregion Nordeuropa argumenterer Hans Stengaard Jessen - med udgangspunkt i Lissabon-traktaten - for en bredere geografisk og demografisk tilgang til det europæiske samarbejde. Forfatteren lancerer sin idé om en særlig nordregion, der tager sit udgangspunkt i den demografiske udvikling efter principperne om de koncentriske cirkler. Og som har fokus på både de regionale, etniske og religiøse mindretal og ikke mindst deres indbyrdes muligheder for samarbejde på tværs af de enkelte landes og EU´s grænser. 
Forfatteren er ikke EU-modstander. Han er derimod en stor tilhænger af europæisk samarbejde. Han mener blot, at det kan gøres bedre, end vi er vidne til for øjeblikket. 
Hans Stengaard Jessen er bosat i Sønderborg men har aner i både Nord-, Sønder- og Vestjylland. Han er født i 1939, handelsuddannet i Østasiatisk Kompagni og på Handelshøjskolen i Århus. Han var fra 1969 til 2002 ansat hos Danfoss i Nordborg. Siden 1980 har han været aktiv i Europabevægelsens hovedbestyrelse. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hovedregion Nordeuropa: hvad bliver, er og har Europa været

Hovedregion Nordeuropa: hvad bliver, er og har Europa været