Nedsat pris! Hovedstrømninger i dansk og international velfærd i begyndelsen af det 21. århundrede: Dansk og international velfærd i begyndelsen af det 21. århundrede Forstør
Kategorier / sektioner:

Hovedstrømninger i dansk og international velfærd i begyndelsen af det 21. århundrede: Dansk og international velfærd i begyndelsen af det 21. århundrede (Bog, Hæftet)

Af: Bjarne Hastrup

Forlag: Multivers
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Multivers Academic
Sideantal: 220
Dato for udgivelse: 28-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788779174474
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

242,75 kr

-13%

Vejl. pris: 279,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hovestrømninger giver en analyse af de dramatiske forandringer, der er sket i velfærden i løbet af det seneste århundrede. 
Danmark har stadig en stjernestatus som verdens mest markante velfærdssamfund. Samtidig har danskerne måttet reformere og tilpasse deres velfærdsmodel, som har oplevet både en helt eksorbitant fremgang i begyndelsen af perioden og et rystende tilbageslag efterfølgende – en krise, landet netop er kommet sig over. 
Midt i disse begivenheder besluttede danskerne at reformere deres velfærdsstats design, så det passede til globaliseringen og til en ny demografi. Det er første gang, at forhold langt ude i fremtiden er afgørende for indretningen af velfærden i dag. 
Der er skabt en nyorientering i velfærdstænkningen: fra hjælp og støtte til hjælp til selvhjælp, og fra jobs og arbejdskraftsfremskaffelse med kraftige incitamenter i støttepolitikken og pensionerne til bliven på arbejdsmarkedet. Danmark blev gennem disse reformer det mest digitaliserede samfund i Vesten, men fik ikke løst sine stadigt voksende integrationsproblemer, ligesom uligheden voksede i det ellers så lige danske samfund.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hovedstrømninger i dansk og international velfærd i begyndelsen af det 21. århundrede: Dansk og international velfærd i begyndelsen af det 21. århundrede

Hovedstrømninger i dansk og international velfærd i begyndelsen af det 21. århundrede: Dansk og international velfærd i begyndelsen af det 21. århundrede