Nedsat pris! Hovedvejen til Himlen: Åndelige refleksioner i ord og billeder Forstør
Kategorier / sektioner:

Hovedvejen til Himlen: Åndelige refleksioner i ord og billeder (Bog, Hardback)

Af: Elin Quist

Forlag: Rydendahl Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 8-4-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788793748040
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Karina Rydendahl - Omslagsillustrator: Elin Quist
Tegner: Elin Quist
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

289,65 kr

-17%

Vejl. pris: 349,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

NY ’PÅSKEBOG’ MED 65 KUNSTVÆRKER OG REFLEKSIONER  
I ‘Hovedvejen til Himlen’ viser kunstner og forfatter Elin Quist 65 af sine kunstværker frem – krydret med refleksioner over det stærke møde med Jesus’ lidelseshistorie. Hun fortæller om opgøret mellem det gode og det onde. Menneskehedens møde med Kongernes Konge, mødet mellem Himlen og Jorden. Jesu Genkomst er stærkt repræsenteret i billedmotiverne. 
"Det gode budskab om, at Gud tager sit ansvar på sig, er vigtigt for mig at give videre til andre – ansvaret, som handler om det liv, Han har skabt. Mennesket, som i forsvarsløshed er blevet bragt til live og eksistens, vil Han altid beskytte, lede og værne om. Uden Guds vejledning er mennesket som en gren, der er brækket af et træ – den visner, når den ikke længere har forbindelse til træets næringsstoffer." (Elin Quist i ‘Hovedvejen til Himlen’) 
I bogen, som er delt op i 12 overordnede emner, ord til eftertanke samt en række bibeltekster, sætter kunstneren fokus på længslen efter mere mening i livet og forvandlingsprocessen, når mennesket kommer til tro.  
Billedmotiverne, som overvejende er oliemalerier, er bibelske, men flere af motiverne refererer til kunstnerens og forfatterens egne oplevelser. Enkelte keramiske glasurmalerier og skulpturelle stentøjsrelieffer og tegninger er repræsenterede. 
Denne bog er både en kunstbog og samtidig en række refleksioner over de spørgsmål, man uundgåeligt vil støde på før og i et åndeligt møde med Gud.
Bogen er en garnhæftet hardcoverbog med rød for- og bagsats, rødt kapitalbånd og læsesnor. 
Læseprøve kan downloades på på forlagets website.
Om forfatter og kunstner Elin Quist 
Elin Quist (f. 1951) bor på Frederiksberg og er uddannet billedkunstner og keramiker i 1972. I mange år kæmpede hun med angst, stofmisbrug og psykisk sygdom, hvilket kom til et vendepunkt, da hun i en række syn oplevede Jesu Genkomst til Jorden. Elin har malet siden 1986, og flere af hendes malerier har været undervejs i over 30 år. Motiverne er meget stærke og spænder fra både dystre motiver af dæmoner til budskabet om evigt liv. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hovedvejen til Himlen: Åndelige refleksioner i ord og billeder

Hovedvejen til Himlen: Åndelige refleksioner i ord og billeder