HQ - det menneskelige helhedssyn
Kategorier / sektioner:

HQ - det menneskelige helhedssyn (Bog, Hæftet, Dansk)

Forlag: Aschehoug
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 199
Dato for udgivelse: 1-10-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Oversætter: Lars Josephsen
Medforfattere: Sanna Ehdin, Martin Ehdin
ISBN-13: 9788711260487
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Sanna og Martin Ehdin
Originaltitel: HQ - den mänskliga helhetssynen
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvordan synes du selv, det går?
Det er et fristende spørgsmål her midt i et højteknologisk samfund med masser af hjælpemidler, der gør, at vi som aldrig før burde være i stand til at læne os tilbage og nyde frugterne af den mennesklige intelligens. Alligevel udviser både mennesker, samfund og miljø tegn på, at det ikke går helt godt. Livsstilssygdomme som sukkersyge og fedme er i hurtig vækst, vi er stressede som aldrig før, vi bruger kunstgødning og sprøjtegifte, selv om det er skadeligt og har vidtrækkende konsekvenser for både mennesker og jord. Alle er klar over, at der skal gøres noget, men hvad?
Forfatterne bag denne opsigtvækkende bog, Sanna og Martin Ehdin, udfordrer den måde, vi og vores samfund tackler både individuelle og samfundsmæssige problemer på. For det nytter ikke noget, at vi fortsat baserer vores problemhåndtering udelukkende på IQ - kundskaber, rational, logisk og kritisk analystisk tænkning. Det er en fragmentret måde at forstå både samenhængene i vores liv og verden, og det er en form for tænkning, som betyder, at både det enkelte menneske, samfundet og miljøet kommer i klemme og lider skade.
Sanna og Martin Ehddin introducerer i stedet HQ - en holistisk intelligens, som sigter på helheden, i mennesket - kroppen, sjælen, tankerne og følelserne - og på det indbyrdes forhold mellem individerne i samfundet, i forhold til at skulle håndtere de store problemer verden står over for i dag.
Bogen forener naturvidenskab, sundhed, økonomi og psykologi til en helhed hen over faggrænser. Men det er også en sammenføring af åndelighed, filosofi og medmenneskelighed - alt sammen vigtige ingredienser for at skabe et integreret helhedssyn- og løsninger for den verden, der skal rumme vores fremtid.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

HQ - det menneskelige helhedssyn

HQ - det menneskelige helhedssyn