Nedsat pris! Hr. Kukula Forstør
Kategorier / sektioner:

Hr. Kukula (Bog, Paperback)

Af: Mikkel Harris Carlsen

Forlag: Æther
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 146
Dato for udgivelse: 16-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Illustrator: Simon Væth
ISBN-13: 9788799953868
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

214,95 kr

-17%

Vejl. pris: 259,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 “For Juan Luis Kukula var fremtoning en altoverskyggende faktor i livet. Den søndag for år tilbage, hvor han ved et uheld havde låst sig ude af sin lejlighed i Madrid kun iført badekåbe og derfor var nødsaget til at henvende sig i tobakshandlen henne om hjørnet for at ringe efter en låsesmed, stod stadig for ham som en karakterknusende begivenhed – og et minde, han ville give hvad som helst for at slette fra sit mentale dossier.
Det samme gælder i øvrigt mange af de oplysninger og tildragelser, vi skal beskæftige os med i det følgende. Som skildrer af hans liv og levned har vi med andre ord anbragt os i en lidt penibel situation i forhold til vor hovedaktør, idet vi ønsker at belyse, hvad han ville foretrække at glemme og fortrænge ...”
Dette er fortællingen om den spanske diplomat og kulturattaché, Hr. Kukula. Han er en berejst og beleven verdensborger; den evige optimist som ser positivt på alt i livet, uanset hvor forfærdelig eller uretfærdigt det behandler ham. Det er finurlige og fantasifulde nedslag i hans eventyrlige livshistorie, der er rig på absurde og groteske oplevelser. Forfatteren, Mikkel Harris Carlsen, arbejder videre i det magisk realistiske univers han efterhånden har etableret i sine tidligere bøger. Hvert kapitel tager en uventet drejning og overrasker læseren med en grotesk eller absurd udvikling i fortællingen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hr. Kukula

Hr. Kukula