Hudløs nøgen Forstør
Kategorier / sektioner:

Hudløs nøgen (Bog, Hæftet)

Af: Lilly Lindner

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 398
Dato for udgivelse: 21-7-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Uschi Tech
ISBN-13: 9788740612981
Produkt type: Bog
Originaltitel: Splitterfasernackt
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

332,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Når jeg dyrker sex i den gyldne himmelseng på værelse fire, stirrer jeg fortabt på den orangegule lysslange. Jeg kan mærke en krop oven på mig – det er godt, hvis den ikke er svedig og klistret. Dårligt, hvis den alligevel er det. Jeg slynger mine fortvivlede arme om en kunde, hvis jeg kan lide ham. Jeg lader mine arme ligge slapt på lagenet, hvis jeg ikke kan. En ubetydelig stønnen ved mit øre, en kind helt tæt på min. Hvis jeg synes, min gæst er flink, er det okay, hvis ikke, befinder jeg mig et andet sted.
I Lilly Lindners selvbiografiske fortælling følger vi hende fra hun bliver brutalt voldtaget første gang som seksårig. I ren forsvarsmekanisme bliver hun mentalt flænset i to; fanget i sine egen destruktive tvangstanke og fremmedgjort og distanceret fra sin krop. 
Vi følger hende som levende død, døende liv, i konstant flugt fra at føle noget eller lukke nogen ind, efter overgrebet fra HAM. Han flytter væk, men hendes krop vender ikke tilbage. 
Hun sværger troskab til Ana og Mia (anoreksi og bulimi). Men indser, at hun må få sin krop tilbage på anden vis. Hun søger flugt og frelse i prostitution under navnet Felia på bordellet Passion og finder her en vis ro blandt gebrokkent talende bulgarske ludere.
Hudløs nøgen er en forfærdelig og forfærdelig vigtig fortælling om overgreb, desillusion, selvdestruktion og overlevelse.
Den værste sex i livet kan man kun have én gang.
Og jeg har for længst overstået den. Dengang …
For hver dag kommer jeg længere væk fra den.
Lilly Lindner blev født i Berlin i 1985. Allerede som 15årig begyndte hun at skrive selvbiografiske tekster og romaner. I dag bruger hun desuden meget af sin tid på at arbejde med børn. Hudløs nøgen er Lindners debut, som blev både anmelderrost og lå på den tyske bestsellerliste i ugevis.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hudløs nøgen

Hudløs nøgen