Hul igennem. Nina tør alt (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Mette Hegnhøj Mortensen

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702282016
Udgave: 1. (02-09-2019)
Oplag: 1. (02-09-2019)
Serie: Hul igennem
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 32
Illustrationer: Ja
Illustrator: Akin Duzakin
Tegnet af: Grethe Bruun
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Nina vil læse i den blå bog. Nej. Hun vil ikke bare læse i den blå bog. Hun vil ind i den. Nina klipper et hul i bogen og kryber derind. Inde i bogen findes alt det, Nina kender. Huset og haven. Men alt er blåt. Og BUMP! Så kommer der et brev. Der ligger tre blå frø. ”Så os, hvis du tør,” står der i brevet. Nemt nok, tænker Nina. For Nina tør alt. Men urterne som Nina sår, har lange fangarme og de spærrer hullet i bogen, som Nina kom ind af. Nina er fanget. Men ingen skal sige, at Nina ikke tør.

Nina tør alt er en del af serien Hul igennem og skrevet af den dygtige og prisbelønnede børnebogsforfatter, Mette Hegnhøj og illustreret af en af Norges mest kendte og spændende illustratorer, Akin Duzakin.

I Hul igennem skriver store forfattere til små mennesker. Kort og godt. I alle bøgerne er der et udstanset hul på forsiden. Målet med værkerne er at vække elevernes nysgerrighed og få dem til at stille spørgsmål - frem for at få dem til at finde svar. Bagerst i hver bog er der en række samtale-/refleksionsspørgsmål til teksten.

Serien består af fire analoge billedfortællinger med tilhørende lydfortællinger, som ligger gratis tilgængelige på dansk0-2.gyldendal.dk – søg på Hul igennem. De fire multimodale værker er:

Nina tør alt af Mette Hegnhøj og Akin Duzakin Hullet i kloden af Jesper Wung-Sung og Mikkel Straarup Møller And i rummet af Hanne Kvist Huller på hjernen af Naja Marie Aidt og Mette Marcussen

Derudover en analog vejledning:

Hul igennem – multimodale fortællinger i indskolingen af Trine May.

Serien skal ses som et bud på en moderne multimodal litteraturundervisning i indskolingen.

Anmeldelser (0)