Nedsat pris! Human resources: videregående uddannelser Forstør
Kategorier / sektioner:

Human resources: videregående uddannelser (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 421
Dato for udgivelse: 29-8-2016
Udgivelse: 4. udgave, 2016.
Medforfattere: Arne Steen Sørensen, Henrik Stordal
ISBN-13: 9788741261591
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: 2krogh
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Tegner: Narayana Press
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

548,10 kr

-13%

Vejl. pris: 630,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Human Resources - videregående uddannelser er en praktisk orienteret lærebog med relevante teorier og værktøjer til hjælp for den enkelte leder og HR-medarbejder.


Forfatterne tager udgangspunkt i vigtigheden af, at Human Resource Management på strategisk niveau spiller ligeværdigt sammen med organisationens forretningsstrategier. Der lægges vægt på, at HR-funktionen både befinder sig i de egentlige HR-afdelinger og også er en del af den enkelte leders ansvarsområde. Påstanden er, at en leder ikke kan fungere optimalt uden HR-viden set i sammenhæng med, at alle de faktorer, der indvirker på det psykiske arbejdsmiljø, i bund og grund handler om ledelse og HR.


Bogen rummer 10 kapitler, som hver for sig slutter med en række opgaver, der er egnet til drøftelse i gruppe- eller plenumsammenhæng. De første kapitler er en samlet gennemgang af personaleplanlægning, som efterfølges af kapitler om ledelsesstrategier, tiltrækning, udvikling, fastholdelse og afvikling (afskedigelser) af medarbejdere. Som konsekvens af den stigende internationalisering er globalisering set i HR-lys behandlet som et nyt kapitel i denne 4. udgave.


På bogens hjemmeside hansreitzel.dk er der adgang til digitale materialer i form af flere opgaver, vejledende løsninger og tværgående cases.


Human Resources - videregående uddannelser er primært rettet mod faget Human Resource Management ved Akademiuddannelserne i Ledelse, men kan også anvendes på andre uddannelser i forbindelse med ledelse. Bogen kan ligeledes være til inspiration for HR-medarbejdere, ledere på alle niveauer og andre interesserede.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Human resources: videregående uddannelser

Human resources: videregående uddannelser