Nedsat pris! Human Resources: - videregående uddannelser
Kategorier / sektioner:

Human Resources: - videregående uddannelser (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Henrik Stordal

Forlag: HansReitzels
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741261591
Udgave: 4. (29-08-2016)
Oplag: 1. (29-08-2016)
Første udgivelsesår: 2009
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 424
Omslagsgrafiker: 2krogh
Tegnet af: Narayana Press
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
543,80 kr
548,10 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Human Resources – videregående uddannelser er en praktisk orienteret lærebog med relevante teorier og værktøjer til hjælp for den enkelte leder og HR-medarbejder.

Forfatterne tager udgangspunkt i vigtigheden af, at Human Resource Management på strategisk niveau spiller ligeværdigt sammen med organisationens forretningsstrategier. Der lægges vægt på, at HR-funktionen både befinder sig i de egentlige HR-afdelinger og også er en del af den enkelte leders ansvarsområde. Påstanden er, at en leder ikke kan fungere optimalt uden HR-viden set i sammenhæng med, at alle de faktorer, der indvirker på det psykiske arbejdsmiljø, i bund og grund handler om ledelse og HR.

Bogen rummer 10 kapitler, som hver for sig slutter med en række opgaver, der er egnet til drøftelse i gruppe- eller plenumsammenhæng. De første kapitler er en samlet gennemgang af personaleplanlægning, som efterfølges af kapitler om ledelsesstrategier, tiltrækning, udvikling, fastholdelse og afvikling (afskedigelser) af medarbejdere. Som konsekvens af den stigende internationalisering er globalisering set i HR-lys behandlet som et nyt kapitel i denne 4. udgave.

På bogens hjemmeside hansreitzel.dk er der adgang til digitale materialer i form af flere opgaver, vejledende løsninger og tværgående cases.

Human Resources – videregående uddannelser er primært rettet mod faget Human Resource Management ved Akademiuddannelserne i Ledelse, men kan også anvendes på andre uddannelser i forbindelse med ledelse. Bogen kan ligeledes være til inspiration for HR-medarbejdere, ledere på alle niveauer og andre interesserede.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Human Resources: - videregående uddannelser

Human Resources: - videregående uddannelser