Nedsat pris! Humlen ved det hele: mit eventyrlige liv med bier Forstør
Kategorier / sektioner:

Humlen ved det hele: mit eventyrlige liv med bier (Bog, Indbundet)

Af: Dave Goulson

Forlag: Don Max
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 331
Dato for udgivelse: 16-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Birgitte Steffen Nielsen
ISBN-13: 9788793166646
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jon Asgeir Hreinsson - Omslagsillustrator: Louise Bird
Originaltitel: A sting in the tale
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 3

Mangler pt.

Formater / udgaver
Hæftet
111,75 kr
->Bog
Indbundet
223,45 kr

223,45 kr

-25.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En varm og vidende bog om et af naturens og havens vigtigste væsner: Humlebien.
Dave Goulson, Englands førende ekspert i humlebier, fortæller her om sine eventyr og opdagelser og om sit (nogle gange temmelig skøre) liv som forsker på en måde, der er så fuld af humor og smittende videbegær, at man ikke kan andet end at lade sig rive med.    
Fra barndommens oftest mislykkede eksperimenter til den voksne forskers banebrydende opdagelser om humlebierne, deres gådefulde liv og ikke mindst deres forsvinden, fører Goulson os ud i naturen, naturhistorien og videnskaben. Underholdende og uanstrengt viser han os ukendte og uanede sammenhænge i insekternes og planternes globale mikrokosmos, der er lige så fantastisk som det er skrøbeligt.    
Bogen er en uforbeholden kærlighedserklæring til humlebien, som ikke kun er et lille flyvende mirakel, hvis vingekonstruktion trodser fysikkens love, men også et uundværligt nyttedyr, hvis uddøen ville få fatale konsekvenser for os mennesker.   
»Dave Goulsons bog er underholdende, fascinerende og vigtig [.] Man lærer meget, ikke kun om humlebier, og man keder sig ikke et øjeblik. [.] Men - måske er det bedst at læse bogen, når man er alene. Lige fra starten var enhver, der kom i nærheden af mig, i fare for at blive bombarderet med Fascinerende Fakta, jeg havde opsnappet«
- The Guardian    
Dave Goulson læste biologi på Oxford og er nu professor på University of Sussex. Han har publiceret nærved 200 videnskabelige artikler om bier, sommerfugle og andre insekter. Han er grundlægger af den ansete britiske Bumblebee Conservation Trust og prisbelønnet innovator. Hans bog om humlebier har ligget længe på Sunday Times bestsellerliste, udkommer nu i en række lande - og efterfølgeren ´Summen over engen´, hvor Goulson køber en ruin i Frankrig for at skabe en stor og frodig eng, kommer på dansk til efteråret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Humlen ved det hele: mit eventyrlige liv med bier

Humlen ved det hele: mit eventyrlige liv med bier