Nedsat pris! Hun er vred: et vidnesbyrd om transnational adoption Forstør
Kategorier / sektioner:

Hun er vred: et vidnesbyrd om transnational adoption (Bog, Hæftet)

Af: Maja Lee Langvad

Forlag: Gladiator
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 251
Dato for udgivelse: 13-5-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
Redaktion: Hans Otto Jørgensen
ISBN-13: 9788793128170
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sara Katrine Thiesen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen fortæller en kritisk historie om transnational adoption. Med udgangspunkt i forfatte­rens egne erfaringer tegnes et portræt af en adopteret og et adoptionskritisk miljø i Sydkorea. Refleksioner over en opvækst i Danmark blander sig med oplevel­ser fra en hverdag i Seoul og beretninger fra andre adopterede. Bogen er resulta­tet af mange års research, og den kommer rundt om en lang række emner som slægt­skab, racisme, køn, krig og global ulighed. Vreden er omdrejningspunktet i bogen, der rummer mange lag af følelser og en underspillet humor.   
Bogen beskriver et nyt erfaringsområde i dansk litteratur. En dybt personlig og poli­tisk bog, der kan læses som både et digt, et kollektivt vidnesbyrd og en dokumenta­tion af forholdene i adoptionsindustrien. Samtidig er bogen et vigtigt indspark i den aktuelle debat om transnational adoption, en debat der i mange år har været domine­ret af adoptanter og dem, der arbejder i adoptionsindustrien.Nu bliver debatten beriget en stemme, som er den adopteredes egen.   
Maja Lee Langvad (f. 1980) er uddannet fra Forfatterskolen og debuterede i 2006 med den konceptuelle digtsamling Find Holger Danske. Fra 2007-2010 boede hun i Seoul, hvor hun var en del af et adoptionskritisk miljø. Hun har arbejdet sammen med videokunstnere, komponister og teaterinstruktører i både Danmark og Sydko­rea. Hun arbejder performativt med sine tekster og har fremført dele af HUN ER VRED - Et vidnesbyrd om transnational adoption på bl.a. Overgaden - Institut for Samtidskunst.          

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hun er vred: et vidnesbyrd om transnational adoption

Hun er vred: et vidnesbyrd om transnational adoption