Nedsat pris! Hun var velkommen
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Hun var velkommen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Adele Parks

Forlag: HarperCollins
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771916232
Udgave: 1. (23-08-2019)
Oplag: 1. (23-08-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 480
Originaltitel: I Invited Her In
Oversætter: Kamilla Pontoppidan Haderup
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da de gik på college, var Mel og Abi hinandens bedste venner, og de delte glæder og sorger, lige indtil Mel blev gravid og blev tvunget til at springe fra studiet. 


Sytten år senere kunne de to kvinders liv ikke være mere forskellige. Mel er lykkeligt gift og bor sammen med sin mand og tre yndige børn i England. Abi rejste til LA, hvor hendes liv har været en lang fest i overhalingsbanen som tv-vært og ven med de kendte. Festen sluttede dog brat, da hun opdagede kæresten i seng med en anden, og det eneste, som Abi har brug for lige nu, er en god ven, som vil dele vin og sorger med hende. Findes der et bedre sted end hos Mel og hendes forstående mand?


Da Mel bliver kontaktet af sin gamle veninde, tøver hun ikke et sekund med at tilbyde kost og logi og varmen fra et hyggeligt hjem. Der går dog ikke længe, før Mel begynder at sætte spørgsmålstegn ved Abis historie. Hvad er det, hun skjuler? Og hvad var den egentlige årsag til, at hun vendte hjem?


Hun var velkommen er en nervepirrende og tankevækkende historie om gammelt venskab, misundelse og hævn fra Sunday Times-bestsellerforfatteren Adele Parks.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hun var velkommen

Hun var velkommen