Nedsat pris! Hundeliv og hverdagstræning Forstør
Kategorier / sektioner:

Hundeliv og hverdagstræning (Bog, Hæftet)

Af: Christina Bruun

Forlag: Tro-fast
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
Dato for udgivelse: 2-1-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Illustrator: Christina Bruun
Redaktion: Dorte Bhutho
Bearbejdning: Dorte Bhutho
ISBN-13: 9788790828363
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Dorte Bhutho
Forord: Anders Hallgren
Fotograf: Christina & Helge Bruun, Helle & Thorkild Frandsen, Dorte Bhutho, Jørgen Damsko, Ulla Jørgensen, Tove Møller Christensen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Tegner: Flemming Damskov
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

198,75 kr

-20.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ikke alle har mulighed for at træne i en hundeklub og ikke alle har lyst til at dyrke konkurrencelydighed, men mon ikke alle nuværende og kommende hundeejere har lyst til at have en velfungerende, velstimuleret og lydig hund?


"Hundeliv og hverdagstræning" er bogen, hvor du får hjælp og vejledning til at få styr på din hund og samtidig give den et rigere liv sammen med familien. Du får både at vide, hvilke overvejelser du bør gøre dig, før du skaffer hund, hvad du skal tænke på i forbindelse med fodring og evt. pelspleje, og så er der en lettilgængelig instruktion i, hvordan du kan lære din hund den mest basale lydighed som at gå pænt i snor, komme når du kalder osv.


"Hundeliv og hverdagstræning" giver også mange forslag til sjove øvelser og cirkuskunster, du kan lære hunden og på denne måde give den nyttig mental aktivering; og som et lille kuriosum findes der også et afsnit med døvesprog for hunde. Al indlæring i bogen bygger på venlige og bløde træningsmetoder på hundens præmisser


Anders Hallgren skriver i sit forord i bogen: "Denne fine bog dækker alt, hvad du har brug for at vide om din hund og dens træning. Her findes alt om hunden fra vugge til grav i en tiltalende indpakning. Christina Bruun har skabt den fuldkomne hundebog. Bogen er underholdende og tiltalende både hvad angår tekst og illustrationer. Det er en fornøjelse at læse bogen og rådene er en fornøjelse at følge - for både hund og ejer."


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hundeliv og hverdagstræning

Hundeliv og hverdagstræning