Nedsat pris! Hundene Forstør
Kategorier / sektioner:

Hundene (Bog, Hæftet)

Af: Allan Stratton

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 284
Dato for udgivelse: 29-4-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Mette Stepnicka
ISBN-13: 9788740606270
Produkt type: Bog
Originaltitel: The dogs
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

114,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Drengen Cameron har sammen med sin mor i årevisværet på flugt fra sin voldelige far og flytter derfor fra sted til sted. Hver enestegang kommer faren på sporet af dem, og de må bryde op og finde et nyt sted ogstarte helt forfra. Denne gang er de endt langt ude på landet i et gammeltforfaldent hus, som hurtigt viser sig at være fuld af hemmeligheder. Påopdagelse i husets kulkælder finder Cameron gamle tegninger fra en lille dreng,der har boet på den gamle gård, og det viser sig hurtigt, at der måske - måskeikke - er sket en forbrydelse på stedet. Et eller flere mord!


Camerons ustabile opvækst i en dysfunktionelfamilie har skabt et mentalt kaos i hans indre, og grænsen udviskes på elegantvis mellem realverdenen og det overnaturlige, så læseren ikke er helt klarover, hvad der er sandt, og hvad der er opdigtet i Camerons plagede sind.Nætter med mareridt, den konstante fornemmelse af at blive overvåget, samtidigmed at han knytter et slags venskab med en afdød dreng, peger enten hen imod ensensitiv evne for det overnaturlige eller for et snigende mentalt sammenbrud.Cameron er en troværdig helt, som både er sårbar og fuld af usikkerhed, menogså fast besluttet på at løse et uopklaret mysterium. Denne thriller bygger optil det dramatiske klimaks, hvor de to sideløbende historier væves sammen;Camerons egen personlige voldelige opvækst, som det er lykkedes ham atundertrykke, og familien Mctavish´ triste voldelige familiehistorie.


Bogen er en mørk, psykologisk thriller, og manfornemmer, at forfatteren udover at skrive bøger også har en baggrund somdramatiker, hvor man kommer til at tænke på de allerværste gyserfilm. En bogman ikke kan lægge fra sig, før sidste side er læst, og den er svær at ryste afsig bagefter .


Bogens målgruppe er teenagere og op, menhenvender sig også til en voksen målgruppe.


Forfatteren er født 1951 i Canada. Han har enfortid som skuespiller og dramatiker, og arbejder nu som (prisbelønnet)forfatter. Bor I Toronto med sin kone og deres fire katte.


Bogen er solgt til:USA, England, Canada, Tyskland, Frankrig, Italien, Holland, Australien,Spanien, Israel, Polen og Rumænien. Den er prisnomineret både i Canada og i England.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hundene

Hundene