Nedsat pris! Hundetanker Forstør
Kategorier / sektioner:

Hundetanker (Bog)

Af: Tyra Teodora Tronstad

Forlag: Turbine
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
Dato for udgivelse: 7-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Anette Broberg Knudsen
ISBN-13: 9788771414219
Produkt type: Bog
Originaltitel: Hundetanker
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

114,00 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hundetanker er et befriende eksempel på, at et ungdomsliv kan fyldes af andet end shoppingture i Fields og plasticsmykker fra H&M.
Vi er i Norge. På et gudsforladt sted, hvor ingenting sker. Derude, hvor menneskene endnu må tilpasse sig og bøje sig for naturens kræfter. 13-årige Vera er flyttet derud, fordi hendes far skal arbejde på et bogmanuskript om ulve.Typisk nok for megen ny børne- og ungdomslitteratur er faren mindre socialt kompetent end Vera, og det er således også Vera, der opdager interessekonflikten mellem hendes far og hans dyreværnsengagement og byens hemmelige ulvejægere. I mødet med byen bliver Vera overvældet af et uoverskueligt netværk af voksne med hemmeligheder. Det handler om ulve, om bonden Brandos sorg over sin afdøde kone. Om drengen Gustav - og om en magisk hue, som Vera ved en fejl arver. En hue, som gør, at sanserne forstærkes, så hun kan kommunikere telepatisk med hunde og ulve.
Anmelderroste Tyra Teodora Tronstad har lyrikken som sit litterære afsæt. Hendes sprog er nuanceret, stemningsfyldt og bevægende på unge - som gamle - læsere. Hundetanker den første af hendes bøger, der udkommer på dansk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hundetanker

Hundetanker