Nedsat pris! Hvad der er sødeligt, kan være dødeligt: Om hvordan fødevareindustrien får os til at overforbruge sukker, og hvilke konsekvenser dette har for helbredet Forstør
Kategorier / sektioner:

Hvad der er sødeligt, kan være dødeligt: Om hvordan fødevareindustrien får os til at overforbruge sukker, og hvilke konsekvenser dette har for helbredet (Bog, Paperback)

Af: Jytte Valborg Nielsen

Forlag: Kahrius
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 10-9-2018
Udgivelse: 2018.
ISBN-13: 9788771532586
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

215,75 kr

-13%

Vejl. pris: 248,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 213,28 kr Op til 347,20 kr
20 210,80 kr Op til 744,00 kr

Beskrivelse

Sukker er ikke et levnedsmiddel, men det rene gift for kroppen. I for store mængder ødelægger det ikke bare tænderne, men det gør os tidligt gamle, dræner kroppen for vitaminer, giver os knogleskørhed, skaber fedme, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, hormonforstyrrelser, leversygdomme, kræft, gigt og meget andet. 
Desuden resulterer det i mentale og adfærdsmæssige forstyrrelser, ligesom det skaber afhængighed. 
Kroppen er ikke skabt til at indtage raffineret sukker i nogen som helst form. 

Da Vesteuropa oplevede det første sukkerboom helt tilbage i 1650’erne, kom allerede de første advarsler. I dag er der kommet endnu flere. Men de er ikke blevet hørt, til trods for at forekomsten af diabetes og andre velfærdssygdomme er steget parallelt med forøgelsen af sukkerforbruget. 

Advarslerne er særlig blevet fejet til side af forskere, fødevareindustrien og officielle myndigheder, som mente, at det var indtaget af mættet fedt, som skabte sygdommene. Herefter gik fedtforbruget ned, men antallet af mennesker med sukkersyge og fedme blev fortsat ved med at stige. 

Nu, hvor man har erstattet fedt med sukker, så får kroppen netop alle de sygdomme, som man hidtil har beskyldt det mættede fedt for at forårsage.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvad der er sødeligt, kan være dødeligt: Om hvordan fødevareindustrien får os til at overforbruge sukker, og hvilke konsekvenser dette har for helbredet

Hvad der er sødeligt, kan være dødeligt: Om hvordan fødevareindustrien får os til at overforbruge sukker, og hvilke konsekvenser dette har for helbredet