Nedsat pris! Meningen med det hele: Om at være, elske og dø Forstør
Kategorier / sektioner:

Meningen med det hele: Om at være, elske og dø (Bog, Hæftet)

Af: Jakob Holm

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 362
Dato for udgivelse: 28-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788774673019
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
232,45 kr
epub
107,20 kr

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mange forbinder eksistentialismen med efterkrigsforfattere som Jean-Paul Sartre, Albert Camus og Simone de Beauvoir, men den havde også rod i Kierkegaards og Nietzsches tænkning. Et kernespørgsmål for eksistentialisterne er: Hvad vil det sige at være menneske? Et andet fælles udgangspunkt er erkendelsen af, at man ikke kan tænke sig frem til et meningsfuldt liv – det er de konkrete erfaringer, der tæller.
For eksistentialisterne står mødet, konfrontationen, relationen derfor i centrum. Som mennesker bliver vi kort sagt til i kraft af at træffe valg og involvere os i hinanden. Eksistentialismen er en praktisk livsfilosofi.
”Meningen med det hele” præsenterer de væsentligste tænkere og temaer i den eksistentialistiske tradition. Vi har brug for at genopdage eksistentialismen i en tid, hvor digitale medier vænner os til at tænke meget kortsigtet, og hvor vi er fokuseret på forbrug og underholdning, hævder forfatteren. Bogen stiller løbende refleksionsspørgsmål til læseren og tager udgangspunkt i genkendelige cases. 
OM FORFATTEREN 
Jakob Holm (f. 1973) er litterat. Har undervist i dansk sprog og litteratur – herunder Søren Kierkegaard og andre eksistentialister – ved University of Texas i en årrække og er nu kulturattaché ved den danske ambassade i London. Tilknyttet Weekendavisen som anmelder og skribent.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Meningen med det hele: Om at være, elske og dø

Meningen med det hele: Om at være, elske og dø