Nedsat pris! Meningen med det hele: Om at være, elske og dø
Kategorier / sektioner:

Meningen med det hele: Om at være, elske og dø (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jakob Holm

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788774673019
Udgave: 1. (28-06-2018)
Oplag: 2. (01-02-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 362
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
232,50 kr
107,20 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mange forbinder eksistentialismen med efterkrigsforfattere som Jean-Paul Sartre, Albert Camus og Simone de Beauvoir, men den havde også rod i Kierkegaards og Nietzsches tænkning. Et kernespørgsmål for eksistentialisterne er: Hvad vil det sige at være menneske? Et andet fælles udgangspunkt er erkendelsen af, at man ikke kan tænke sig frem til et meningsfuldt liv – det er de konkrete erfaringer, der tæller.


For eksistentialisterne står mødet, konfrontationen, relationen derfor i centrum. Som mennesker bliver vi kort sagt til i kraft af at træffe valg og involvere os i hinanden. Eksistentialismen er en praktisk livsfilosofi.


”Meningen med det hele” præsenterer de væsentligste tænkere og temaer i den eksistentialistiske tradition. Vi har brug for at genopdage eksistentialismen i en tid, hvor digitale medier vænner os til at tænke meget kortsigtet, og hvor vi er fokuseret på forbrug og underholdning, hævder forfatteren. Bogen stiller løbende refleksionsspørgsmål til læseren og tager udgangspunkt i genkendelige cases. 


OM FORFATTEREN 

Jakob Holm (f. 1973) er litterat. Har undervist i dansk sprog og litteratur – herunder Søren Kierkegaard og andre eksistentialister – ved The University of Texas i en årrække og er nu presseattaché ved den danske ambassade i London. Tilknyttet Weekendavisen som anmelder og skribent.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Meningen med det hele: Om at være, elske og dø

Meningen med det hele: Om at være, elske og dø