Nedsat pris! Hvad er mennesket?: Antropologi i pragmatisk perspektiv
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Hvad er mennesket?: Antropologi i pragmatisk perspektiv (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Immanuel Kant

Forlag: Informations Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788775144808
Udgave: 1. (20-10-2015)
Oplag: 2. (15-12-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 288
Originaltitel: Anthropologie in Pragmatischer Hinsicht
Oversætter: Claus Bratt Østergaard
Originalsprog: Tysk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

For første gang på dansk    
Hvad er mennesket? er et helt særligt filosofisk værk, hvor Kant tager fat på det store filosofiske spørgsmål og den største gåde: mennesket. Værket kan læses som en lille, tilgængelig indføring i Kants filosofi, men er først og fremmest en tankevækkende refleksion over, hvad det vil sige at være en del af menneskearten.  
Det var Kants hensigt at give en grundig og fyldestgørende beskrivelse af mennesket, som den særlige art vi er. En art, der netop efter Kants opfattelse – fordi vi er tænkende og følende væsner – er i stand til at forme vores egen tilværelse og reflektere over den. Det emne tog Kant fat på i en foredragsrække i perioden 1772 til 1796 på Universitetet i Königsberg, og resultatet er denne bog.  
Hvad er mennesket  er på den ene side præget af sin tid (Oplysningen), men foregriber på den anden side også diskussioner inden for mere moderne fagområder som psykologi og sociologi. Det er med andre ord et mere empirisk orienteret værk, der i høj grad tager fat på de filosofiske spørgsmål nedefra og op.  
Anthropologie in Pragmatischer Hinsicht oversættes fra originaludgaven af Claus Bratt Østergaard, der har en lang række af filosofiske oversættelser bag sig – blandt mange andre Kants Kritik af den rene fornuft og Kritik af dømmekraften.

Anmeldelser (0)