Nedsat pris! Hvad gør mest ondt - en fødsel eller et spark i skridtet: 77 videnskabelige svar på livets små, store og provokerende spørgsmål Forstør
Kategorier / sektioner:

Hvad gør mest ondt - en fødsel eller et spark i skridtet: 77 videnskabelige svar på livets små, store og provokerende spørgsmål (Bog, Hæftet)

Forlag: Politiken
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 173
Dato for udgivelse: 1-11-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Thomas Hoffmann, Peter Hyldgård, Vibeke Hjortlund
Medforfattere: Thomas Hoffmann m.fl.
ISBN-13: 9788740007107
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Grafisk tilrettelæggelse: Dasrotesrabbit
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Thomas Hoffmann m.fl.
Tegner: Jørgen Saabye
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

124,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 160,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad gør mest ondt - en fødsel eller et spark i skridtet? Livet er fuldt af små og store spørgsmål. Det er sjældent, man kan få et videnskabeligt svar, men næste bog fra Videnskab.dk tilbyder netop det.  
Spørgsmålene er stillet til den populære brevkasse Spørg Videnskaben. De kommer fra læsere, som undrer sig over alt mellem himmel og jord. Er flystriber på himlen farlige for mennesker? Hvor kommer alt støvet fra? Kan mænd amme? Og hvorfor var det lige, at den hvide hundelort uddøde?  

Sidste år blev svar fra de bedste forskere på de sjoveste og mest påtrængende spørgsmål om hverdagens fænomener udgivet i bogen Hvorfor lugter mine egne prutter bedst?, som landede på Politikens bestseller-liste. 

Spørgsmålene stilles stadig i hobetal, og derfor har Videnskab.dk igen udvalgt 77 spørgsmål og svar, som samles i den perfekte gavebog til nysgerrige i alle aldre. 

Vil du være klogere, vinde gættelege, eller optræde ved selskaber med dine uovertrufne viden, er der hjælp at hente i den kommende bog, hvor videnskaben giver svar. Ved du f.eks., hvorfor stjernerne lyser? Hvorfor myg stikker bestemte mennesker? Eller hvorfor alle vindmøllevinger drejer samme vej? Svaret blæser ikke i vinden, det står i næste bog fra Videnskab.dk.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvad gør mest ondt - en fødsel eller et spark i skridtet: 77 videnskabelige svar på livets små, store og provokerende spørgsmål

Hvad gør mest ondt - en fødsel eller et spark i skridtet: 77 videnskabelige svar på livets små, store og provokerende spørgsmål