Nedsat pris! Hvad lykke er Forstør
Kategorier / sektioner:

Hvad lykke er (Bog, Paperback)

Af: Petri Tamminen

Forlag: Turbine
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 199
Dato for udgivelse: 13-12-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: René Semberlund Jensen
ISBN-13: 9788770903974
Produkt type: Bog
Originaltitel: Mitä onni on
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Finsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

114,00 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad er lykke? Dette spørgsmål vælger en halvdeprimeret, midaldrende finsk forfatter at sætte sig for at finde svar på i denne lille roman. Opfordringen om at skrive en bog om finsk lykke kommer fra hovedpersonens kone, som et forsøg på at stoppe sin mands deprimerede tilstand foran tv´et.
Projektet bliver til et samarbejde, og en søgen efter lykke, med den noget yngre - og ekstremt slikspisende - kunstnerven, Hannu. De to mænd kommer vidt omkring i deres søgen efter lykke.
Efter at have været på feltarbejde flere steder i Finland, går turen til Danmark, som i de to mænds tanker synes at være et lykkeligt fristed - og dermed et oplagt sted at finde svar. Jo længere hovedpersonen kommer i sin søgen efter at forstå, hvad lykke er, desto længere kommer han væk fra sin familie. På den måde bliver hovedpersonens søgen efter lykke en bitter lektion ...
Hvad lykke er er på mange måder en tragikomisk bog, som mange mænd, der befinder sig i en 40-års krise, vil kunne nikke genkendende til.
Petri Tamminen har flere gange skrevet om den hårdtpressede finske mand, hans tavshed, ensomhed, alkoholisme og selvmordstanker. Tamminen skildrer dette med en absurd humor, som gør tilgangen lettere. Han var nomineret til Finlandia-prisen i 2006.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvad lykke er

Hvad lykke er