Nedsat pris! Hvad skal det nytte: en personlig beretning fra græsrøddernes civilsamfund Forstør
Kategorier / sektioner:

Hvad skal det nytte: en personlig beretning fra græsrøddernes civilsamfund (Bog, Hæftet)

Af: Toni Liversage

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 29-11-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711885178
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

200,05 kr

-13%

Vejl. pris: 229,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Jeg begyndte at skrive på denne bog umiddelbart efter murens fald i 1989 – på et tidspunkt, hvor man fik en stærk fornemmelse af, at en epoke var slut, og en ny stod overfor at skulle begynde. For mit eget vedkommende blev det en anledning til at se tilbage på de foregående årtier og de bevægelser, der havde tegnet dem, og hvor jeg selv havde været med i nogle af dem."
"Hvad skal det nytte?" er Toni Liversages egen beretning om sin store deltagelse i græsrodsbevægelser og fredsbevægelser. Det hele startede i 1960 med Holbæk-marchen mod atomkraft. Siden kom hun til at spille en stor rolle i både Vietnam- og Rødstrømpebevægelsen samt i kontakten til Østeuropa, hvor hun arbejdede for at stoppe atomoprustningen i 1980‘erne. Bogen er en inspiration og et bevis på, at græsrodsbevægelser kan være med til at ændre hele samfundet. Hvad skal det nytte? En hel masse!
Toni Liversage (1935-2014) var en dansk forfatter og oversætter. Toni Liversage havde et stort socialt engagement og var i mange år en kendt feminist, fredsaktivist og socialist. Hun var uddannet mag.art i slavisk filologi og stod bag en del danske oversættelser af forfattere fra det tidligere Jugoslavien. Af Toni Liversages eget forfatterskab kan nævnes "Fædre og døtre: russiske kvinder i aktion mod zarismen" (1976), "At erobre ordet: kvinderne og arbejderbevægelsen" (1980), "George Orwell: en introduktion" (2000) og "Et lille stykke elfenben: om Jane Austens forfatterskab" (2009).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvad skal det nytte: en personlig beretning fra græsrøddernes civilsamfund

Hvad skal det nytte: en personlig beretning fra græsrøddernes civilsamfund