Hvad skal vi med videnskaben?
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Hvad skal vi med videnskaben? (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Anja C. Andersen

Forlag: Informations Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793772182
Udgave: 1. (28-05-2020)
Oplag: 1. (28-05-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Moderne Ideer
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 80
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I en ny bog i Informations Forlags Moderne Ideer-serie gør Anja C. Andersen status over og viser et alternativ for forskningsformidlingen.


I en tid med fake news, og tendenser til at tro på kreationisme eller sågar at jorden er flad, er der ingen grund til at tro, at fremtiden bliver mindre kompleks end nutiden. Derfor bliver det vigtigere og vigtigere at have befolkningens forståelse for, hvad videnskab er, og hvorfor videnskab er vigtigt. Det gør formidling af videnskaben, så den er tilgængelig for den almindelige borger essentiel, men samtidig tager kravet om formidling til forskerne tid fra deres forskning.


Hvad skal vi med videnskaben? er den 17. bog i Informations Forlags serie Moderne Ideer, om vor tids store udfordringer – klima, krig, ulighed, migration, terrorisme, overvågning, medborgerskab, uddannelse og data med mere. Serien har solgt knap 30.000 eksemplarer.


Anja C. Andersen (f. 1965) er forsker, astrofysiker og professor i offentlighedens forståelse for naturvidenskab og teknologi ved Niels Bohr instituttet. Hun har mod- taget adskillelige priser for sin forskning og formidling, bl.a. Dansk Magisterforenings Forskningspris, EUs Descartes Pris, H.C. Ørsted Medaljen i Sølv, Ebbe Munck Prisen samt Danmarks Radios Rosenkjærpris. 

Anmeldelser (0)