Nedsat pris! Hvad vil du være, når du bliver stor Forstør
Kategorier / sektioner:

Hvad vil du være, når du bliver stor (Bog, Indbundet)

Af: Christina Busk Marner

Forlag: Fahrenheit
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 48
Dato for udgivelse: 16-5-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Marie J. Engelsvold
ISBN-13: 9788771760620
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

130,00 kr

-23.5%

Vejl. pris: 169,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En billedbog for børn ca. 5-9 år:
"Hvad vil du være når du bliver stor?" tager sin læser med på en billedrig rejse, hvor drengen Leo forsøger at finde frem til det svar, de voksne så stædigt og hele tiden efterspørger.
Leo ved ikke, hvad han vil være. Hver gang han bliver spurgt, svarer han noget nyt. Den ene dag vil han være frisør, den næste ambulanceredder. Måske det i sidste ende er allervigtigst bare at være Leo.
Nyt samarbejde mellem debuterende forfatter og erfaren billedkunstner:
"Hvad vil du være når du bliver stor?" kombinerer et smukt og vedkommende budskab for børn med levende illustrationer. Billedkunstner Marie J. Engelsvolds detaljerige og legende stil inviterer barnet til at gå på opdagelse og digte videre på det så uudtømmelige emne: Hvad har jeg lyst til at være her i livet?
Samarbejdet mellem Christina Busk Marner og Marie J. Engelsvold opstod ved et lykketræf, da Busk Marners mand skabte en kontakt mellem de to efter at have forelsket sig i et af Engelsvolds billeder. Med sin friske billedstil og umiddelbare forståelse for Leos afsluttende åbenbaring - at det er bedst at være sig selv, med alt hvad det indebærer - stod det klart at Marie var den, der kunne bringe Christinas fortælling, om Leos mange tvivl, til live i billedbogsform.
En personlig historie:
Som voksen blev Busk Marner engang selv spurgt om, hvad hun egentlig ville være, dengang hun var lille. Det kunne hun ikke huske. Men en aften så hun op på Månen, og svaret kom til hende, præcis som det gør for Leo, hun ville være lykkelig. Sådan blev de første spadestik til denne udgivelse taget i samtale med Månen.
Christina Busk Marner er uddannet Jordemoder såvel som Cand. Merc. i filosofi, arbejder som SPS-medarbejder ved DTU og debuterer nu som børnebogsforfatter. Lille Leos store lyst på livet og trang til at arbejde med mere end én ting deles med bogens forfatter.
Marie J. Engelsvold er uddannet Grafisk Designer fra Danmarks Design Skole i 1997. Hun har haft udstillinger i Den frie udstillingsbygning, Øksne Hallen, Galerie Pi, Møstings Hus, samt netop nu i Australien.
Bogen er velegnet til højtløsning for den ældre børnegruppe i børnehaven og for 0.-1. klasse. De gode læsere i 2. klasse vil også kunne få glæde af den ved selvlæsning.
Lixtal 19.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvad vil du være, når du bliver stor

Hvad vil du være, når du bliver stor