Hvad vil vi med universiteterne Forstør
Kategorier / sektioner:

Hvad vil vi med universiteterne (Bog, Hæftet)

Forlag: Informations Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Moderne Ideer
Sideantal: 87
Dato for udgivelse: 6-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Maja Horst, Alan Irwin
ISBN-13: 9788775145782
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jesse Jacob, iBureauet
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

49,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nogle opfatter universiteterne som en central drivkraft til at skabe konkurrencedygtige samfund i en globaliseret tidsalder. Andre forstår dem som en væsentlig bastion for fri og kritisk tænkning uden for markedets og statens kontrol. Mange har en mening om universiteternes rolle i det moderne samfund, men der er langt fra enighed om, hvad vi skal med dem.
?I Hvad vil vi med universiteterne? gentænker Maja Horst og Alan Irwin den fastlåste debat om universiteternes rolle og fremtid. De argumenterer for, at universiteterne skal være en vidensbaseret forandringskraft i det moderne samfund, der sætter det i stand til at håndtere morgendagens udfordringer.
OM FORFATTERNE
Maja Horst (f. 1969) er professor i Forskningskommunikation og institutleder ved Medier, Erkendelse og Formidling på Københavns Universitet. Hun er medlem af Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd og har udgivet bøger og artikler om forholdet mellem videnskab og samfund.??
Alan Irwin (f. 1955) er professor ved Department of Organization på Copenhagen Business School og Vice-President for Entrepreneurship & Innovation samme sted. Han har tidligere været professor of Science and Technology Policy ved University of Liverpool og har udgivet bøger og artikler om videnskabs- og teknologipolitik.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvad vil vi med universiteterne

Hvad vil vi med universiteterne