Nedsat pris! Hvalpens bog: fra hvalp til familiemedlem
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Hvalpens bog: fra hvalp til familiemedlem (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Rolf Andersen

Forlag: forlaget INDBLIK
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793308091
Udgave: 1. (17-09-2015)
Oplag: 1. (17-09-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 119
Forord af': Dan Jørgensen
Fotograf: Jakob Boserup
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Endnu en bog fra en af Danmarks bedst kendte hundetrænere, Rolf Andersen. Denne gang er fokus på hvalpen og den første tid i familien, fra hvalpen er otte uger og til cirka seks måneder. I sit sædvanlige lette og underholdende sprog beskriver Rolf Andersen hele forløbet fra overvejelserne til, om tidspunktet nu er rigtigt til at anskaffe en hvalp. Er der tid i hverdagen? Lover børnene, de nok skal gøre alt for at passe den? Og hvilken race skal man vælge? Der er uendelig mange forskellige racer at finde i et hunderaceleksikon, og de er næsten alle beskrevet som ’dejlige familiehunde’, men nogle racer kræver mere motivation eller mere motion end andre, så derfor giver Rolf Andersen gode råd om at sætte sig grundigt ind i den helt rigtige race og ikke bare at vælge ud fra udseende.

Og når så hvalpen er kommet hjem, opstår nye udfordringer. Den første tid i et nyt hjem er utryg for en hvalp. Det tager lidt tid at lære spillereglerne, både for hvalpen og dens nye familie. Der skal spises på bestemte tidspunkter, og uundgåeligt tisses på gulvet, og såmænd meget andet sjovt. Bogen gennemgår alle de nye rutiner, men også glæder ved en lille ny hvalp.

I bogen er der notatsider, der kan udfyldes efterhånden, som hvalpen bliver ældre, og der er en lomme til at gemme for eksempel stamtavle, vaccinationspapirer, dyrlægeoplysninger, forsikringspolice og lignende.

Hvalpens bog er rigt illustreret med smukke billeder af fotograf Jakob Boserup.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvalpens bog: fra hvalp til familiemedlem

Hvalpens bog: fra hvalp til familiemedlem