Nedsat pris! Hvem er de unge på kanten af det danske samfund: om hverdagsliv, ungdomskultur og indsatser der gør en positiv forskel Forstør
Kategorier / sektioner:

Hvem er de unge på kanten af det danske samfund: om hverdagsliv, ungdomskultur og indsatser der gør en positiv forskel (Bog, Limryg)

Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Serietitel: Ungdomsliv
Sideantal: 125
Dato for udgivelse: 7-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: 1,
Medforfattere: Noemi Katznelson, Helene Elisabeth Dam Jørgensen, Niels Ulrik Sørensen
ISBN-13: 9788771122800
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

194,25 kr

-7.5%

Vejl. pris: 210,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvem er de unge på kanten af det danske samfund? Om hverdagsliv, ungdomskultur og indsatser der gør en positiv forskel er en rapport om udsatte unge i Danmark i dag. Den giver indblik i de unges liv på kanten af vores samfund, i deres hverdag, deres forhold til mainstream ungdomskultur, til rusmidlerne, uddannelse og arbejde m.m. Rapporten handler også om, hvad de unge oplever, har gjort en positiv forskel for dem. Den rummer i forlængelse heraf også bud på, hvad der kan gøres på både et politisk og et praksis niveau for at arbejde i retning af en øget samfundsmæssig integration af unge på kanten.
Rapportens afsæt er, at Danmark står overfor en udfordring. Anskuet over en bred kam stiger tallene for antallet af unge på kanten af det danske samfund, og ændrede kulturelle horisonter for identitetsudviklingen, ændrede strukturer i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet, snævrere normalitetsbegreber osv. gør, at marginalisering og udsathed rammer bredere end tidligere.
Rapporten bør læses af socialarbejdere, medarbejdere indenfor beskæftigelsesområdet og den sociale sektor, undervisere i uddannelsessystemet, politikere og andre, der har en interesse i unges liv og udsathed, som det ser ud fra de unges eget perspektiv.

Hvem er de unge på kanten af det danske samfund? er skrevet på foranledning af Rådet for Socialt Udsatte af tre ungdomsforskere, der alle har været eller er ansat på Center for Ungdomsforskning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvem er de unge på kanten af det danske samfund: om hverdagsliv, ungdomskultur og indsatser der gør en positiv forskel

Hvem er de unge på kanten af det danske samfund: om hverdagsliv, ungdomskultur og indsatser der gør en positiv forskel