Hvem er Sanam? (Bog, Paperback, Dansk)

Forfattere: Bjørn Noltensmeier, Bjørn Noltensmeier

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743015666
Udgave: 1. (20-04-2020)
Oplag: 2. (21-04-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Paperback
Sideantal: 96
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
75,00 kr

Status : Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Hvem er Sanam?" er god underholdning for den livslystne og videbegærlige teenager i os alle.
Engang var Lizettes far en berømt forsanger i et rockband. Det var Lizettes mor også. Da musikkarrieren sluttede, rykkede de teltpælene op og flyttede til Sønderborg på Als for at blive efterskolelærere og forældre til Lizette.
Nu er Lizettes mor død og hendes far har nærmest opgivet livet. Heldigvis for Lizette findes det sociale medie OurBreak hvor alle fra skolen hænger ud. Her finder Lizette en forstående ven at tale med. Men hvem er denne ven egentlig, og hvorfor bliver Lizette helt rundt på gulvet da hun begynder at spille musical-teater med den søde nye pige på skolen, Sanam fra Syrien?
Hvad er virkelighed og hvad er virtuelt reality i denne gribende fortælling om venskab, følelser og indviklede kæresteforhold?
Uddrag af bogen:
I dag efter prøverne har jeg besluttet at invitere Sanam med hjem. Jeg er nødt til at fortælle hende hvordan jeg har det med hende. Ellers bliver jeg skør. Hun må da også vide det allerede?
Jeg har flere gange fanget hende i at se på mig, når vi har prøver. Når hun tror jeg er optaget af andre ting. Men jeg er kun optaget af hende. Jeg ser alt hvad hun gør. Det er egentlig sygeligt. Jeg er hårdt ramt.
Det ene øjeblik har jeg det forfærdeligt. Jeg tænker på at hun vil takke nej til min invitation. Og det næste øjeblik vidunderligt mens jeg forestiller mig Sanam og mig sammen på mit værelse.
Tænk hvis hun siger at hun er fuldstændig, vanvittig, vild med mig. Ligesom jeg er med hende! Så kan vi stå og se hinanden længe ind i øjnene. Suk.
- Er du klar til skole, Zette? Det er ikke tante Tulle der kalder. Det er min far. Jeg aner ikke hvad der er sket med ham. Efter Palle sagde han ville få ham på højkant, er det ligesom han er blevet en anden mand. Han er begyndt at stå - ikke ligefrem tidligt, men - tidligere op igen. Og han spiller og skriver sange igen. Det har han ellers ikke gjort længe.

Anmeldelser (0)