Hvepserede
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Hvepserede (Bog, Dansk)

Af: Hermann Hermann

Forlag: Faraos Cigarer
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791976971
Udgave: 1. (28-10-2011)
Oplag: 1. (28-10-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Serie: Jeremiah
Sideantal: 47
Originaltitel: Le panier de crabes
Oversætter: François-Eric Grodin
Tegnet af: Hermann Huppen
Fagredaktør: Christopher Ouzman

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Endnu et nyt album fra den evigt flittige Hermann er udkommet,
denne gang er det Jeremiah bind 31 Hvepsereden.
Da to brødre vælger at snyde en vis Rokovsky, påtager de sig en stor risiko. Rokovsky er nemlig ikke en som ser mildt på at blive snydt! Jeremiah og Kurdy møder en dejlig pige, som gerne vil dele livets glæder med dem, og man er da et skarn hvis man takker nej til en sådan invitation. En dejlig kvinde, en kunstner der skider på det hele og en svindler der måske slået sit brød for stort op, ja, det kan ikke ende lykkeligt .
Hermann Huppen er født i Belgien i 1938. Han emigrerede til Canada som 18-årig, hvor han bl.a. arbejdede som indretningsarkitekt og andet forefaldende arbejde. Hermann kom fra fattige kår, og hans mor, som stadigvæk lever, var/er alt for religiøs. Det er hans kone også iflg. Hermann selv.
Man kan dog ikke sige, at den katolskkonservative opdragelse har smittet af på Hermann selv, som vel er det nærmeste, man kan komme på en anarkistisk/socialistisk ateist. Han elsker at chokere folk og er kendt for sin meget bramfrie tale. Hermann bor i dag i Schweiz med sin kone.
Kendetegnende for Hermann er hans enorme produktivitet og høje kunstneriske kvalitet. Han er blandt de mest produktive forfattere/tegnere på det europæiske marked.Hermann har tegnet en del album til manuskript af sin søn Yves Huppen, deriblandt serien Djævlen fra de 7 Have.

Anmeldelser (0)