Nedsat pris! Hver vores virkelighed Forstør
Kategorier / sektioner:

Hver vores virkelighed (Bog, Hæftet)

Af: Birthe Gaarde

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 114
Dato for udgivelse: 11-7-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Redaktion: Ann-Britt Egholm Nissen
ISBN-13: 9788771900217
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
113,20 kr
epub
76,05 kr

113,20 kr

-24.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hver vores virkelighed er en stille bog om alvorlige emner som vold, stress og afmagt. Den handler dog også om, at der altid findes valg, der kan tages - for alligevel at få et godt liv. Anna lever en god og yderst velorganiseret tilværelse, der mod hendes vilje bliver vendt op og ned, da hun opdager, at hendes mand er hende utro. Situationen tvinger hende til at foretage nogle afgørende valg, og konsekvenserne heraf får stor betydning for hende. Hun erfarer, at nedbrud og afmagt måske over tid kan erstattes af overskud og håb. Undervejs både udfordres hun og hjælpes videre af erfaringer og oplevelser uden for tid og sted. Bogen kan med fordel læses langsomt - med tid til eftertænksomhed.       
Uddrag af bogen
Nogle dage kunne hendes nye, velordnede rutiner forstyrres af sære tanker. Hun kunne få en flygtig fornemmelse af ikke at være alene. Og hun var ved gud meget alene, alt for alene. Det føltes, som om nogen kiggede hende over skulderen. Det var en mærkelig fornemmelse, ikke ubehagelig eller skræmmende. Bare mærkelig. Det var, som om små glimt af forståelse dukkede op for straks at forsvinde.         
Om forfatteren 
Birthe Gaarde (f. 1959) er gift og mor til tre voksne børn. Hun er folkeskolelærer, elsker blomster, havearbejde og at skrive. Hun har skrevet, fra hun var helt lille, og det er nu blevet til romanen Hver vores virkelighed. Hun har tidligere udgivet fagbogen Stress A-Å (2013).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hver vores virkelighed

Hver vores virkelighed